For You ^_^

Wednesday, July 1, 2015

Outfit: Hipster Autoshow


Salam and hello everyone,


First of all, Selamat menyambut Ramadhan untuk semua pembaca blog. Dah berkurun rasanya tak update blog. Since dah sibuk dengan bermacam macam gaya especially buat fanfic story kat Asianfanfics.



Sebelum Ramadhan tiba masa tu, I was attend autoshow peringkat negeri sarawak sempena hari belia. Punya beberapa jam tolong abang jaga kereta. Pada mulanya memang upset sangat sebab banyak persaing hebat, punyalah juri serious meanwhile me hanya mampu tawakal jela. Kalau bukan rezeki? Belajar untuk redha bukan berdengki.


At the end of story tup tup Alhamdullilah dapat Best Modification Autoshow. Memang tak dijangka dapat award ni padahal saya fikir sememangnya banyak kereta yang hebat hebat belaka 0_0"  Ya, rezeki tetap rezeki siapa tahu kan.




Hipster Autoshow

25 Midtown outer: Nichii
Bag + Flats + Black Basic Top: ZALORA

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Tuesday, May 26, 2015

Outfit and Forever Siblings






"Having lots of siblings is like having built-in best friends."

-Kim Kardashian-





Outfit Details:

Dress: Poplook
Bowling Bag: Mango
Printed Wideshawl: Zalora


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html