For You ^_^

Monday, December 22, 2014

REVIEW: MaxPassion Beauty & Health Drink

Assalamualaikum and hello beauties,

miss my beauty review? hahaha...dah lama tak buat beauty review ni since sibuk dengan ig shop baru XD

By the way, my review is back! Sekarang ni nak review salah satu healthy drink dari Hishop.my iaitu MaxPassion Beauty & Health Drink.


Name: MaxPassion Beauty & Health Drink (10g x 15 sachets)
Price: RM194.00 RM126.10
Where to get: http://www.hishop.my/maxpassion

Packaging:

15 sachets, olive oil for additional but not included because it's my special gift from hishop XD

safety gold thick pack 


Ingredients and benefits

Formulated using advanced clinical formula, the MaxPassion Beauty & Health Drink is made out of 100% natural ingredients which can help you to shed off the extra pounds and achieve your desired body! Unlike other typical slimming products on the market, it burns fats with no nasty side effects.
How does it work? Made up of specific slimming active ingredients, it will help you to:
  • Burn fat and absorb carbs with white kidney beans and L-Carnitine
Extract from white kidney beans is clinically proven to neutralize (up to 75%) of starch calories that are found in major carbohydrates like pasta, potatoes, bread etc. while L-Carnitine is a potent fat burner responsible for the transportation of fats into the cells to be used for energy in the body. 
  • Block fat with Garcinia Cambogia
It helps prevent the production of fat. You’ll feel full for a longer period of time, allowing you to eat less.
  • Control appetite with Hoodia Extract
It is a natural appetite suppressant with no side-effects to prevent sudden hunger pangs and cravings.
  • Nourish your body with Passion Fruit
It is a very rich source of dietary fibre, antioxidantsmineralsvitamins A and C which is important to remove free radicals, repair tissues, cleanse your colon and improve your digestion.

How to use?

Like seriously easy as ABC...just campur dengan air kosong sahaja. Jangan risau, serbuk takde timbul berketul sebab serbuk ni mudah larut dengan air. kalau nak campur dengan buah buahan sekali pun boleh. Ikut kretiviti masing2. Minum sebelum atau selepas sarapan.



Likes:
  1. halal certified. suitable for muslim consume. keep calm and stay healthy ^_^
  2. serbuk takde timbul berketul ketul. I mean, biasanya minuman kesihatan berserbuk mudah timbul dan berketul lepas dicampur dengan air panas mahupun air sejuk. Tapi MaxPassion walaupun berserbuk tapi larut sepenuhnya dengan air walaupun dengan air suam. Air jadi cantik gitu =)
  3. rasa yang menyelerakan. serious x de langsung rasa ubat dan kelat. For me, rasanya macam kita minum sirap oren biasa. Jadi, senang je nak terus minum sampai habis! =D


Dislikes:
  1. quantity sedikit dan agak mahal. Mungkin sebab hasilnya berbaloi lepas berminggu try ni. kalau nak tahu result saya lepas minum ni, silalah baca entri ni sampai habis =p

Rating / Overall: 4 / 5

dah kurang seinci dua seminggu, oh yeah!
Saya bersyukur ada sedikit perubahan dan tiada kesan sampingan lepas cuba MaxPassion dalam masa seminggu. MaxPassion bukan sahaja sekadar minuman kesihatan untuk orang yang tak berapa pandai makan buah buahan macam saya, malah ianya membantu mengurangkan segala lemak lebih lebih lagi kalori dalam badan agar jadi lebih sihat dan lebih slim gitu. Just refer my result dalam seminggu. Paling best, nak minum pun senang XD takde langsung rasa ubat dan kelat. Cuma rasa sirap oren dan lebih berbaloi kalau dapat hasil yang baik. Kalau rasa mahal tu jangan risau. Saya nak bagi coupon 15% OFF MaxPassion if beli dari Hishop.my. Hanya masukkan code ni sebelum checkout: FAHIMA


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Friday, December 12, 2014

OOTD: Night Denim

Assalamualaikum and hello,

Dah lama tak post pasal diri sendiri. Since dok sibuk buat entry pasal jual tudung Queena dah offer kat ig shop emamahmud. Syukur Alhamdullilah dah banyak customers yang sudi beli Queena Shawl sempena December Birthday Sale di  ig shop, emamahmud. Now, tinggal tak banyak warna lagi dah! Kalau rasa tak nak lepaskan peluang sale Queena Shawl, sila ke ig emamahmud.

Dah lama juga tak post pasal beauty product review padahal banyak lagi beauty product yang saya terima masih belum review lagi...sorry sangat2 >.< by the way, saya akan cuba berusaha untuk spend masa untuk review another beauty product ok. Here's my night hipster denim outfit...


edited ver. XD




Denim Shirt: S & J
Bowling Bag: Mango
Black flat: Zalora
Makeup: Hishop.my
p/s: special to my readers only. Dapatkan 15% off all items from hishop dgn masukkan coupon code ni sebelum checkout, FAHIMA


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html