For You ^_^

Friday, January 16, 2015

Survey Material Tudung?

Assalamualaikum and hello everyone,

Nak survey material tudung, I mean tudung bawal,

Dalam banyak banyak material, suggest me material mana menjadi favorite korang? tinggalkan komen disini. Ig emamahmud akan berusaha sebaik mungkin untuk produce mengikut citarasa tinggi untuk korang ^_^

chiffon?
cotton crepe?
satin matte?
atau lain2...

Thank you for your suggestion. Kalau masih nak request untuk restock Queena shawl pun boleh =)


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Thursday, January 1, 2015

Random pics: 1 Hari Jadi sebelum 2015

Assalamualaikum and hello everyone,

Inilah entri pertama saya tahun 2015. Semalam umur 22 tahun. Hari pertama tahun baru 2015, umur 23..eh? XD

Tak tau nak cakap apa. Just keep calm and enjoy gambar gambar kat bawah ni XD


my birthday ootd, 31 December 2014

do you notice something yang hilang? muehehehe

Walaupun dah berumur 22 tahun tapi masih dapat hadiah dan hati berkata, dah tua tua pun dapat hadiah =_="



hasil tangan kecil dari anak buah
my wishlist? biar aku sorang saja yang tahu. aku tak nak terlalu berharap semuanya tercapai. Cukuplah usaha aku dan yakini Allah berikan terbaik untuk aku. Bersyukur...

Selamat Tahun Baru 2015 my readers =)

P/S: Jangan lupa follow ig baru ni: emamahmud
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html