For You ^_^

Tuesday, May 26, 2015

Outfit and Forever Siblings






"Having lots of siblings is like having built-in best friends."

-Kim Kardashian-





Outfit Details:

Dress: Poplook
Bowling Bag: Mango
Printed Wideshawl: Zalora


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Wednesday, April 29, 2015

Outfit: White for Light Denim


Salam and hello everyone,





Setiap kali sebelum nak pergi shopping, saya paling kerap pakai jeans berbanding maxi skirt. Ever berlambak maxi skirt dalam almari, at the end jeans jugak saya pilih =_=" Denim sememangnya my favorite and my style sejak kecik lagi. Sampai sekarang pun masih suka kat denim. Bukan sebab trend tapi sudah menjadi identiti seseorang =)


Saya lebih selesa kalau pakai sweater pergi mall, whutt Malaysia dah musim panas pun pakai sweater lelelel bukan sweater tebal okay. Still sejuk bila dipakai. Thank you Mango =p




Detail outfit

White Sweater: Mango
Light Denim: EST- Mix
Flat bag: Zalora
Basic Slip OnsZalora Basic



Jangan lupa follow my instagram, @emamahmud . Sekarang ni tertumpu pada vscocam dan igers related  >.<



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html