For You ^_^

Friday, November 21, 2014

Simple Chiffon Hijab Tutorial: Queena Shawl (messy ver.)


Assalamualaikum and hi,

Sebelum ni saya dah launch koleksi pertama emamahmud, Queena Shawl. So, kepada sesiapa yang terlepas pandang or tak tahu, boleh rujuk kat previous entry sebelum ni.


Biasanya, kalau pakai shawl cotton yang messy akan still nampak cantik. Tapi, kalau messy tapi nampak cantik untuk shawl chiffon belum tentu lagi ;_; Tambah pula kalau nak cepat cepat bersiap. Saya dah cuba pakai Shawl Queena, as you know that shawl is chiffon. Abaikan grammar tungang langang =_=


Contoh cara saya pakai shawl pantas dan nampak sedikit messy. Tapi still cantik dan labuh depan belakang! Siap ruffle =D



Step by step pon tak susah. Just simple and nice. Boleh labuh depan belakang cuma bahagian pendek pada step no.4 nampak messy but still cantik. Lebih lebih lagi ada ruffle dan end curve membuatkan shawl messy jadi nampak lebih elegant dipakai.



If korang suka shawl yang saya pakai ni, boleh dapatkan di instagram shop, emamahmud. Musim kenduri kawin hujung tahun tak lama lagi. So, boleh lah try pakai Queena shawl. Kadang2 aku pergi kenduri kawin org bergaya lebih lebih macam aku pulak yang nak kawin. Penyakit apakah ini? =_="

----------------------------------------------

Queena Shawl

Color dan code:

Size: fits to L

Motif: plain basic wide chiffon shawl (end curved edition)
  • tak terlalu jarang macam chiffon biasa
  • boleh labuh
  • mudah bentuk / senang dipakai
  • tak terlalu licin
  • suitable for daily use (samaada casual mahupun event)
Harga: 
  • RM25 each (FREE postage Malaysia)
  • 3pcs and above: RM20 each (FREE postage Malaysia)
  • 5pcs and above: RM20 each (FREE gift + FREE postage Malaysia)

Sebarang info lanjut, pertanyaan, feedback dan order, sila ke:

Instagram: emamahmud / emamahmud
Whatsapp: +601119698924
Wechat: inspirebunny
Email: imafahima@yahoo.com

*no.akaun bank diberikan selepas confirmation. Color may different due to lightening. 

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Monday, November 10, 2014

Shawl Murah untuk diborong!




Assalamualaikum and hello everyone,

sekarang ni my shop, emamahmud dah open borong untuk Queena shawl (wide plain chiffon shawl). Tapi kali ni saya nak jual Queena Shawl dengan harga yang lebih murah kalau beli secara borong berbanding harga retail. Yes, senyum sampai ke telinga...hehehe.... =)



Queena Shawl

Color: Random

Size: fits to L

Motif: plain basic wide chiffon shawl (end curved edition)
  • tak terlalu jarang macam chiffon biasa
  • boleh labuh
  • mudah bentuk / senang dipakai
  • tak terlalu licin
  • suitable for daily use (samaada casual mahupun formal)







Order Form:
  • Nama:
  • Alamat:
  • No.tel:
  • Quantity: (10pcs / 20pcs)
  • Payment method: (maybank / cimb bank)
send to:

Whatsapp: +601119698924
Wechat: inspirebunny
Email: imafahima@yahoo.com

*no.akaun bank diberikan selepas confirmation. Color may different due to lightening. 
*untuk send via email, copy tajuk "borong Queena shawl 10pcs" atau "borong Queena shawl 20pcs"


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html