For You ^_^

Saturday, September 24, 2016

Outfit: Minimal for Sunset






"Rich is not a goal. Stay focused on your goals and avoid all distractions."

-Mafia quotes-









Outfit Details:

Black Basic Shawl: Milk Tee
Stripe shirt: Padini
Mini Backpack: New Look
Black Sneakers: Zalora.my



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Monday, July 4, 2016

What I'm Bringing Back For Hari Raya 2016!

Salam and Hello everyone,

OMG It's very very very very long time I haven't update any blog post since last year. Believe it or not, this entry is the first ever entry on 2016! 0_0 I don't know why mood nak berblog balik makin kurang tsk...tsk...tsk... Miss me? lol

By the way, dah lama tak buat any beauty stuffs haul, outfits, tips and random post on this blog. So saya nak amik sikit masa untuk update terus pasal my random stuffs for Hari Raya. I choose to pick Hermomy, Zalora and Padini shopping untuk raya bakal tiba. Oh ya, sebelum itu, entri ni banyak letak pics than words sebab banyak benda lain kena buat before raya. Kemas rumah of course ;_; Let's started!



Okay to be honest, this is my first online purchase on Hermo.my. Imma always heard this website more sells Korean beauty product and I'm Korean makeup lover so... why's not? Damn I'm so excited! 


OMG love that quote thank you Hermo.my *blushing


Actually I got free gift masa beli beauty stuffs kat situ sempena 612 Anniversary #Hermotakeson4. For your information, this gift are limited so first come, first serve! Tengok rupa pun macam banyak kat dalam. Feels masa dapat gift tu be like assfhjghbvfggff *fangirling


Bukan sahaja gift, mereka juga bagi discount vouchers, samples and packaging service sangat kemas. Can't wait to unboxing them!



Before I open a gift, let me open what I bought first:
  1. Nature Republic Soothing & Moisture ALOE VERA 90% Toner 160ml (RM42.00 RM25.00) - https://www.hermo.my/mall/65-nature-republic-soothing-n-moisture-aloe-vera-90-toner-160ml.html
  2. A Pieu Floral Powder Blusher (RM29.00) - https://www.hermo.my/mall/11573-a-pieu-floral-powder-blusher-5g-3-types-to-choose.html
  3. Memebox Pony Effect Pebble Blender (RM64.90 RM39.92) - https://www.hermo.my/deals/11804-memebox-pony-effect-pebble-blender-1pc-2-colors-to-choose.html
  4. [Hoyeon X Memebox] Punky Hoy Matt Lipstick (RM69.00 RM59.00) - https://www.hermo.my/mall/7806-hoyeon-x-memebox-punky-hoy-matt-lipstick-3-colors-to-choose.html
  5. A'pieu Mineral Lip & Eye Makeup Remover 100ml (Hermo 612 ' 16 Bundle Buy Zone RM49) - https://www.hermo.my/mall/14506-hermo-612-16-bundle-buy-zone-choose-any-3-for-rm49.html
  6. A'pieu Cushion Tok Concealer [#Light Beige] (Hermo 612 ' 16 Bundle Buy Zone RM49) - https://www.hermo.my/mall/14506-hermo-612-16-bundle-buy-zone-choose-any-3-for-rm49.html
  7. Dearberry Miss Perfect Gel Liner 7g [#04 Pearl-fact Grey] (Hermo 612 ' 16 Bundle Buy Zone RM49) - https://www.hermo.my/mall/14506-hermo-612-16-bundle-buy-zone-choose-any-3-for-rm49.html



And there's what inside this gift. Aloe Vera mask, skincare samples sets, serum samples, lip balm, Kotex, another vouchers and exclusive Hermo.my hand mirror! Legit too much!!!!!





Spend worth more than RM*** only for beauty stuffs. Again, beauty stuffs... #ripmoney ;_;


Saya stop pasal makeup and skincare stuffs untuk entri ni. Now, let me bringing you to my fashions and outfit section! 



ONLINE SHOPPING (Zalora.my)


Jangan pelik kalau saya selalu beli kat Zalora.my and always cerita pasal Zalora dari dulu lagi because I'm obsessed with Zalora.my! XD


I bought black mini curved backpack from New Look. Actually, this bag was not for Hari Raya related but yeah, I just to buy this cute backpack because I feel comfortable with this bag than handbag. Serious talk saya tak berapa suka bila angkut handbag keluar hangout untuk travel ataupun jalan kali sebab selalu complain sakit bahu sebelah XD


Harga agak a bit pricey but suka dengan material kulit agak tebal so boleh tahan lama dipakai.




Exclusive Pewter Occupy Sandals from Steve Madden feat Stripe Ankle socks from Topshop. I wear them for every Hari Raya days on 2016!



Nampak macam basic tapi I bet I did become gorgeous outfit goals if I wear them 0_0





BRAND OUTLET (Padini)


Dalam banyak-banyak destinasi fashion di luar, saya rasa kat Padini banyak fashion stuffs yang cukup sesuai dengan citarasa saya setakat ni. Bukan sahaja murah, malah kebanyakkan design mengikut trend dari semasa ke semasa but saya pakai bukan sekadar trend tapi saya lebih fokus pada keselesaan material dan cantik mata memandang bila dipakai.



I bought 1 blue jeans, 1 pants (tak tau nak sebut pants apa), 1 printed food junks basic shirt and 1 printed blouse.





Oh ya, untuk baju kurung pula saya tak sempat nak share kat sini. So If you want me to see I wear baju kurung and all my Raya outfits, saya cuba update kat blog if dapat. But kalau nak fast update (especially my Wechat), boleh add my media social kat bawah ni,

 Wechat: inspirebunny 
Instagram: Ema Mahmud


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html