For You ^_^

Monday, May 30, 2011

[Blog Tutorial] Cara Daftar Heartbeat , Kacang je ^_^




Salam...
daripada korang duk goyang kaki tanpa duit apakata lebih baik kita menjana pendapatan sampingan melalui Heartbeat kan? daftar percuma, tak rugi pon.


1) Mula2, klik kat banner Heartbeat kat atas tu atau klik SINI

2) Pastu,klik yg ade bulatan merah tu.




3) klik Create Account dan daftarlah akaun seperti biasa dan submit.



4) Then, klik Join HB!Affliate dan daftar juga seperti biasa.Bila dah daftar, scroll bawah sampai jumpa Click here, dan klik kat situ.



5) Last skali, Klik Get A Code(kat bulatan merah), then copy kod tu dan paste di blog anda seperti biasa. =)



Now dah start buat duit dgn Heartbeat
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. sy dh buat!muehhee http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. HAHA! thx sbb kasi tau .
    Dulu ada org suruh join .
    tp , saya x join sbb tak jumpa-2 benda 'register' tu XD

    ReplyDelete
  3. banyak x cik bunny dapat duit dari HB ??

    ReplyDelete
  4. lame dah tak check acc heartbeat. ;)

    ReplyDelete
  5. tme ksih ,seng je crenye,jom dtg sini http://izza-sakura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hehe, baru buat :) thanks for the tutorial!

    ReplyDelete