For You ^_^

Sunday, May 29, 2011

Koleksi Kad Kahwin?

Hobi utama Cik Bunny is collect wedding card.Rasa mcm pelik je kumpul bnde ni.Actually saya mmg minat kumpul kad jemputan kahwin sebab design yg menarik.Dah jadi tabiat kumpul kad kahwin sejak tahun 2007. Wah, mesti dah banyak kan ^_^





Kalau tak silap dah lebih 100 dah dikumpul,tak termasuk kad kahwin yg baru diterima.Dari 2007 until now!




kad yg penuh diselaputi emas. Bukan emas betul XD



siap ade reben besar2 lagi, 0_0


tertarik dgn corak yg hampir sama, mcm pasangan yg sesuai jgk :p


Kad kahwin yg bertemakan bunga ros,cantik & romantik ^_^


Dua2 sama yg bezanya warna hitam & putih.



Dalam banyak2 kad yg saya kumpul, yg ni paling cantik.Design yg menarik & love aqua blue. Of course mahal =.=
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



13 comments:

  1. senang nenti kan kalo kawen tak payah pening2 nak design kad kawen. hahaha.

    come follow me back
    http://kisahhatiaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cik bunny,
    kad kawen tuk diri sendiri da wat blom? heheee....
    asik simpan org punye je....

    ReplyDelete
  3. @fateehaa, betul3x :p
    @msredcheesecake, belum lagi,muekeke *malu2 XD

    ReplyDelete
  4. wah! sangat menarik . tak sangka ada juga yang nak kumpul kad jemputan kahwin ek ;)

    Lagi Lagi Berat Blog - Penting Okey!

    ReplyDelete
  5. wahhh kreatif! so rasenye macam mghargai kad mereka yang patut dibuang nth kemane lepas dpt,hehe

    ReplyDelete
  6. so cute..1st time dgr hobi nie tau..klo nk design kad,brochure,flyers,watermark,header ke pape yg nk design just request kt blog saye...saye leh design keh..=p

    ReplyDelete
  7. emmm Ms suka kumpul kawan Ms punya nye..hehe

    ReplyDelete