For You ^_^

Friday, July 1, 2011

Tutorial Daftar Chrup Churp


Entri Melekat


Salam,
Hari ni Cik Bunny nak ajar korang cam mane nak menjana pendapatan dengan Churp Churp. Untuk pengetahuan korang, Churp Churp dah kira "adik" kepada Nuffnang. Tak rugi join Churp Churp kerana menambahkan pendapatan sambil berblogging lebih2 lagi daftar free! Sebelum mendaftar, jika korang tidak mempunyai Facebook atau twitter, jangan risau, sekurang kurangnya korang ade mana2 sosial media seperti blog, Friendster, myspace dan lain2.

So jom mulakan.



1) Klik banner burung Churp2 atau klik DAFTAR CHURP CHURP.Daftar seperti biasa. Jangan risau, pendaftaran adalah percuma.



2) Selepas isi pergi ke Dashboard dan akan kuar page macam ni:



3) Apa yang korang perlu buat adalah share kempen. klik share dan gunalah ape cara korang nak share kempen, contohnya share ke fb, twitter dan lain2.

Cik Bunny bagi iklan percuma + review selama seminggu jika mendaftar Churp2 Cik Bunny. Klik sini untuk maklumat lanjut.


DONE! Selamat mendaftar ^_^

Nota kaki: Baca panduan umum terlebih dahulu sebelum berkongsi.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



34 comments:

  1. yey! saya dah daftar/// hehehhe

    ReplyDelete
  2. marilah folo kembali pancingarateam.blogspot.com ..tq

    ReplyDelete
  3. sudah daftar~

    tu pon baru2 jugak buat. ketinggalan sikit. hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. hai...follow sini..nk dftar gak la..hehe

    ReplyDelete
  5. bunny xmakan ayam.. kehkeh.. nice tutorial ni, tp churpchurp tea sgt xlaku nk compare gn nuffnang.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. iejam pon bru jer dftar... huhu~~~

    ReplyDelete
  7. thanks 4 the info...hai follow u..jom follow blk :)

    ReplyDelete
  8. errkk...cmane nk amek duiit tuh??
    haaa..ade dftr but..ta paham sgt..
    plis inform here...k
    http://nonasani.blogspot.com

    tq`

    ReplyDelete
  9. susah betul CC nak naik earning,huwarrrrrrr T_T

    ReplyDelete
  10. http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
    jom join bloglist cik en

    ReplyDelete
  11. kalau chip curp ni...
    mmg sama mcm nuff ehh?
    tak paham ar kat semua ni...
    grrrrrr

    ReplyDelete
  12. owh....thanks2....

    singgah la sini ye ;)

    ReplyDelete
  13. Ammar dah lama tak layan churp-churp

    ReplyDelete
  14. jom join

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/berapa-umor-awak-umor-saya.html

    ReplyDelete
  15. chup chup aku ade brape sen je.. sobsss

    ReplyDelete
  16. saya wat segmen! join ye,, plz support me!
    http://tirana91.blogspot.com/2011/07/segmen-terliuq-waktu-berbuka-

    ReplyDelete
  17. Pandainya dia promote churpchurp dia. haha, selamat maju jaya.
    Blog Saya: Kaoshilogy

    ReplyDelete
  18. dah daftar dah churp2.huhu.ade request laen.nk duk dlm bloglist cik bunny bole? :D

    ReplyDelete
  19. mamat punya duit dngan churp2 sikit je..tak sampai 1000..hahaha

    ReplyDelete
  20. kamu di tagged di sini, jom lah join!

    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. wow..nanti nak daftar lah..

    jom join contest sulung saya..whee~~

    28-30/7 :P

    ReplyDelete
  22. yeahh. saya mmg dah lama nak daftarkan diri churp churp. thanx ya atas info dan tips ini

    ReplyDelete
  23. jemput ke blog usahawan muda. http://biznesshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete