For You ^_^

Sunday, July 31, 2011

[Bunny Diary] 1 Hari Di Sibu, Sarawak



Salam 1 blogger,
30 Julai 2011 adalah hari yang best bagi Cik Bunny. Awal pagi Cik Bunny & sekeluarga pergi Sibu nak beli baju raya. Huhu dari jauh pergi sana semata-mata nak beli baju raya. Apeka? =.=" Tapi tak pe. Jauh perjalanan, luas pemandangan. Tengok daun2 dan pokok2 kehijauan dah menjadi tabiat Cik Bunny untuk menghilangkan stress. Bila dah sampai...





Sebelum pergi beli baju raya, kami singgah kedai perabot dan selepas mak saudara Cik Bunny dah wat tempahan, kami dapat freegift pen sebatang sorang ^_^


Nak freegift pen ni? Singgah je Kedai Perabot Jati, Sibu =p


Tengah hari makan kat kedai mamak. kat sana banyak sangat frame gambar bersama artis. Kalo cam ni la kurang selera pelanggan nak makan =.="
Seperti yang ditargetkan, lepas makan terus pergi mall untuk beli baju raya. The best part is, ade sehelai baju yang menarik perhatian Cik Bunny dan sama dengan tema blog Cik Bunny 0_0

Like a cute Bunny, Cik Bunny hari2 cute (Dengan penuh confident perahsantan XD)


Dah abis beli baju,tanpa membuang masa kami terus pulang dan tunggu 3-4 jam untuk sampai ke Bintulu =.= Bila dah sampai, rezeki dah datang. Cik Bunny dan sekeluarga dijemput untuk makan malam di Anjung Selera. Pengalaman yang best bersama saudara dan saudari Cik Bunny~keke.



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



6 comments:

  1. AWALNYA cik bunny beli baju raya hehe

    ReplyDelete
  2. Ms lahir kat sarawak tau..kat hospital besar kuching

    ReplyDelete
  3. HAHA! sukala baju 'LIKE A CUTE BUNNY' tu :)

    ReplyDelete
  4. Very nice. Silalah datang Sibu lagi.^^

    ReplyDelete