For You ^_^

Wednesday, July 13, 2011

Siapa Kata Banyak Follower Happy?!

Salam 1 blogger,

Sebelum itu, jom baca entri tip blogging terbaik.
Dah larat jari jemari menaip entri. Hakikatnya, Cik Bunny happy ade orang follow TAPI tak de yang nak baca dan komen entri Cik Bunny. Bukan maksud Cik Bunny nak harapkan korang baca dan komen entri. Cik Bunny tak suka paksa memaksa orang buat cam tu. Janji ikhlas sudah. Yang tak ikhlas tu terpulang =.=

Katakan dari entri Tutorial Daftar Churp2, wah bukan main lagi ramai yang kata dah join. Bila tengok balik, 1-2 orang je yang join. Abis tu, yang lain macam mana? Adakah sebab nak harapkan Cik Bunny komen balik entri korang? Bila time bulan puasa, patut ke korang nak buat benda yang sama? Daripada menipu, baik tak payah komen la! Kalau nak komen, biarlah ikhlas. Jangan sampai orang menyampah dengan komen korang sudah. Kalau tak de idea nak komen, cukuplah sekadar baca entri dari A sampai Z. Itu dah dikira bagus bagi Cik Bunny. Kalau ada entri menarik nak dishare, sharelah kat fb cik bunny atau kat mana2 entri Cik Bunny,bukan spam. Brapa banyak kalaula =.=


p/s: First time buat entri "lepas geram". Tak perlu sampai tahap kutuk mengutuk.So, Cik Bunny minta maaf kalau ade sesape yang terasa dengan entri ni.

Jom terjah blog mereka:
37) http://akusukasenyumlah.blogspot.com
38) http://miszshoyy.blogspot.com
39) http://misschubbycheek.blogspot.com
40) http://shaznzcraft.blogspot.com
41) http://ayuinsyirah.blogspot.com
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



15 comments:

  1. agak2 pedas aku bace...
    hahahaha..tu ar
    x pyh lah komen tak iklas kn...
    grrrrrrr

    ReplyDelete
  2. sabar jelah cik bunny ^^
    syida singgah sini :]

    ReplyDelete
  3. yes.,thats the point.,
    followers kita sbenar adalah yg membaca entry2 kita dari A-Z., ^^

    ReplyDelete
  4. ada gak yg tgok gmbr ngan tajuk je trus komen.,walhal entry pasal bnda lain.,haha.,
    kt situ dh bleh detect kekantoian~

    ReplyDelete
  5. sabar cik Bunny.. dugaan... dont judge a blog by its follower.. hehe

    ReplyDelete
  6. setuju dengan sue tu cik bunny. org ade blog ni byk sangat tujuan. ade niat baik, niat buruk. haih.. Chill ok. jom minum kopi akak belanja! :D

    ReplyDelete
  7. a'ah. betul tu. takpe nti kite komen slalu ye :) *bila tak sibuk*

    ReplyDelete
  8. aah betul tu. kadang kadang even tak ramai followers pun, ade orang bace sebenarnya. :)
    asalkan bila orang bace, dorang dpt input berguna.

    ReplyDelete
  9. hallu cik Bunny..
    ashafanie sibuk sekrang ni
    mmg xsmpt nk trjah sume blog..
    tp ashafanie slalu singgh blog cik Bunny sblm ni

    nnti ashafanie singgah lgi.. :-)

    ReplyDelete
  10. biasalah tu,

    PLASTIK memang banyak kat muka bbumi ni..


    HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  11. sabar cik bunny....insyaallah ada tuh yg membaca...akak nak ucap kan bebnyk time kasih yer coz letak link belog akak dlm entry nih...

    ReplyDelete
  12. Bagi Sandra, Followers banyak ke sikit ke, yang penting kita berblogging nie untuk berkongsi pengalaman, berkongsi cerita dan lain2 lagi...;-)

    p/s: i k h l a s

    ReplyDelete
  13. cik bunny! HAHA! mekasehh bebanyak for the link! heheee. semoga terus sukses berblogging k. :D

    ReplyDelete
  14. sabar ye cik bunny...yang penting cik bunny happy dengan blog cik bunny. terima kasih gak yana ucapkat sbb letak link yana kat atas...amat dihargai...

    ReplyDelete
  15. mana ada ramai follower kira happy :3

    ReplyDelete