For You ^_^

Tuesday, August 9, 2011

4 Bulan Aktif Berblog Mencecah 1k Followers?!

Salam 1 blogger,
Korang sihat tak? Ni Cik Bunny nak share mengenai sejarah follower blog Cik Bunny:
17 May 2011 = 100 followers
22 May 2011 = 200 Followers
26 May 2011 = 300 followers
13 June 2011 = 500 followers
9 August 2011 = 1000 followers =D

Just for share, bukan niat nak wat entri tunjuk-menunjuk. Blog Cik Bunny kini berusia 11 bulan dan 4 bulan Cik Bunny aktif berblog sejak Mei 2011. Untuk pengetahuan korang, tak sampai 100% followers adalah pembaca setia Cik Bunny. Dulu Cik Bunny pernah guna "I follow you, you follow me" tapi hanya sekejap saja. Pastu tak wat lagi dah sebab Cik Bunny sendiri pernah terfikir kalau dia dah jadi follower Cik Bunny, dia nak baca entri Cik Bunny tak? Itulah perkara yang sedih di dunia blogging. Paling menyampah pon Cik Bunny tengah syok ping entri tetiba ade notification yang ade orang komen link Cik Bunny. Bila dah buka rupa rupanya suruh follow balik. Susah nak cakap dia open link entri untuk baca ke semata-mata nak suruh follow balik? Kalau macam ni buat apa follow orang tapi tiada niat untuk membaca entri. Persoalannya, korang yang follow Cik Bunny ni sebab blog Cik Bunny best ATAU suruh follow balik? Kesimpulannya, Cik Bunny happy blog Cik Bunny mencecah 1k TAPI tak happy bila ade follower tak ikhlas follow Cik Bunny.


Korang nak tengok contact Lens menarik dan cantik? Jom terjah laman contact lens yang cukup menarik, rugi kalo tak beli =p Kepada designer2 pulak inilah peluang keemasan anda untuk menyertai kontest design untuk Nescafe dan design terbaik bakal mendapat RM10'000. Jom sertai selagi tarikh masih dibuka.

Nway, Cik Bunny ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi follow blog Cik Bunny. I'll keep my blog alive =)
"Lagi ramai FOLLOWER lagi berhati-hati blogger tersebut.." -Abang Ben-

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



6 comments: