For You ^_^

Friday, August 26, 2011

[Bunny Diary] Cik Bunny terima Angry Bird dari Octove

Salam 1 blogger,

Akhirnya Cik Bunny dapat Angry Bird hitam dari Octove. Ni bukan hasil dari contest semata2. Untuk pengetahuan korang, kalo nak Angry Bird dari Octove kene join dan kumpul point banyak2 dengan cara korang update status, upload gambar atau ape2 je sama macam korang update facebook. Tapi join Octove lebih untung sebab kalo kita selalu update Octove, secara automatik point akan bertambah, itupon korang tak spam la. Bile point dah cukup korang boleh reedem (beli) Angry bird kat Octove Point Shop, means beli Angry Bird guna point not RM. Kira point tu macam duit la. Selain Angry Bird, ade bermacam2 lagila barangan di Point Shop.


Inilah hasil tebusan sepanjang bermain dengan Octove.

Kepada yang belum join Octove tu cepat2 la Sign Up Octove dan daftar seperti korang sign up fb dulu selagi stok Angry Bird masih ada. Lepas Sign Up automatik korang akan dapat 100 point secara percuma dari Octove! =D

P/S: Cik Bunny lebih aktif masuk Octove berbanding facebook =.="

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya !!hehe
    point sy tak cukup lagi sbb baru join hehe
    nk add awkla nnti, apa nama? :P

    ReplyDelete
  3. jom add Cik Bunny, dapat 20 point =D http://octove.com/InspireBunny

    ReplyDelete
  4. ada yang terbaru lagi ke???

    nk doodle free jom la..salam syawal

    ReplyDelete
  5. mcm best jer octove nie... dari dulu nak join, tp x join g... hehe..

    ReplyDelete
  6. wah bagus la...

    bro nk redeem city golf dari dorang...

    event malam tadi dari dorang pun ok.. nnti bro kongsikan di blog ek

    ReplyDelete
  7. salam aidilfitri, mohon maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  8. salam CB...wah dpt angry bird yer...:)

    ReplyDelete
  9. emm nasib x dapat angrybird merah hehe

    ReplyDelete