For You ^_^

Tuesday, August 9, 2011

First Time wat Doodle dan Hasilnya...


Salam 1 blogger,
Cam mane puasa korang hari ni? ade rasa nak sambut raya? =p Nway Cik Bunny nak ucapkan selamat berpuasa kepada yang sudi singgah blog Cik Bunny. Sekarang, Cik Bunny nak try wat satu doodle guna PAINT. Malas nak download mane2 software doodle coz lappy Cik Bunny ni sensitif ckit, nak simpan berat2 pon tak nak =.=;
Jom tengok hasil doodle pertama Cik Bunny.

TADA.......klik pic ni untuk tumbesaran. Tema warna biru, kasi sedap mata memandang ^_^

First time wat doodle ni rasanya doodle Cik Bunny tak la brapa cantik dari doodle Yuyu Zulaikha dan MTT =.= It's ok Cik Bunny cuba biasakan diri wat doodle cam ni. Kalau nak copy doodle ni pon boleh asalkan jangan buang kreditnya skali sudah http://www.kampungfm.com/images/smilies/Connie_threaten.gif

p/s:
Baju raya baru Cik Bunny dah siap ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. heee :)
    comel la tu 1st try
    fara bt 1st time gune paint
    hampas kelapa jdnye
    hehee

    ReplyDelete
  2. first pun dah comel .nanti mesti tambah comel :)

    kite pon salu wat doodle guna paint je :(

    ReplyDelete
  3. kalau u guna powerpoint pun senang jgak :)

    ReplyDelete
  4. cik bunny...tengs...br dpr idea ni...nk try jugak ..ehehhe

    ReplyDelete
  5. awal beno baju raye dh siap .neway ,oke je doodle tu .tak jd noodle lg kan :p

    ReplyDelete