For You ^_^

Thursday, August 11, 2011

Tutorial Daftar Churp Churp (NEW VERSION)




Salam 1 blogger,
Pada 10 Ogos 2011, Churp2 kini berwajah baru dengan lebih cool dan canggih dari sebelum ini.
Kempen TERBAIK masa kini: Nestle Chillah

Sebelum tu Cik Bunny ade post entri Tutorial daftar churp2 (dah lama).Bagi korang yang masih belum mendaftar lagi,Cik Bunny nak ajar cam mane nak daftar churp2 versi baru plak. Tak rugi join churp2 ni, tak kena caj pon. Tapi sebelum mendaftar, pastikan anda mempunyai akaun Facebook atau Twitter bagi memudahkan anda untuk log in Churp2

1) klik Daftar Churp churp dan korang akan jumpa page ni:



Daftar seperti biasa dan klik "SUBMIT" . Pendaftaran adalah percuma =)

2) Selepas Submit, korang log in facebook atau twitter. So selesai semua, korang check email dan korang akan dapat email dari Churp2.

3) klik "Dashboard" dan korang akan jumpa page ini



klik "Kongsi" dan start sharing kat Facebook, twitter, myspace dll dan korang akan dapat ganjaran dari Churp2 dengan usaha. ^_^

Pastikan korang baca General Guide di bawah twitter feed terlebih dahulu sebelum berkongsi untuk mengelakkan ganjaran anda tidak diterima oleh Churp2.

Mudah kan?

Selamat mendaftar =)


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. dah dftr
    baru berapa ringgit..
    tak rajin nak pomot..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. dpt baru la..rm50 pun bleh cash out kan.. kih kih

    ReplyDelete