For You ^_^

Sunday, October 30, 2011

Buat Kek untuk Hari Jadi Adik Cik Bunny I Entry Bergambar

Salam 1 blogger,
Hujung Bulan October yang istimewa khas untuk adik Cik Bunny yang bernama Nana. Mak pulak selalu buat kek hari jadi kalo mak tak malas. Kadangkala beli kek kalo malas buat =p
Mesti nak tau resipi cara buat kek untuk hari jadi. Tapi sayang cik Bunny tak bagi, just gambar saja. Bukan tak nak tapi sememangnya malu nak bagi sebab hasilnya kek jadi keras je =.="

Gaul gaul dan gaul then bakar, hasilnya seperti dibawah...

Heartbreaking untuk Hari Jadi =.=" kasi cover dengan ising



Siap! sob sob sob... takkan blank je? kasi hias ckit, tabur manik, eh silap. kang tercekik dengan manik skali 0_0

Mula menghias, 15 minit kemudian....




Tara! tu baru dari segi presentation, belum lagi merasa...


Reaksi muka dari Masterchef yang menyambut Hari Jadi. Apa macam, sedap tak?or reject? =p



Dia wish nak jumpa Yoseob from Beast face to face. Dia memang teringin sangat nak jumpa (padahal ramai peminat wat camtu) siap wat air muka skali. Memang kesian kat dia. Oh ya, kebetulan dengar cerita cousin Cik Bunny ade kawan yang skarang dok kat korea tinggal 1 apartment dengan SNSD termasuk Beast. Jangankan sekali jumpa,dah banyak kali jumpa siap amik gambar lagi. Dengan cara ni harap membantu. Dan dengar cerita lagi,secara peribadi Beast sempat wish birthday Nana. biar betul! 0_0 Tapi ingat, jangan pergunakan kawan semata2 ingin jumpa yang tersayang sudah =.="

P/S: Jangan terkejut dan jangan heran sebab mende camni tak mustahil leh terjadi.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. What?Betul ke? Yo seob is the cutest in the group.I like him...

    ReplyDelete
  2. Nana adik Cik Bunny ke ? :D

    Selamat Hari Lahit NANA (:

    ReplyDelete
  3. hha.caya lah buat kek sendiri :)ucp happy beday kat adik cik bunny :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday Nana. meriahnya buat kek sendiri.

    wee Yang Yoseob cute~

    ReplyDelete
  5. hppy birthday..nampak sedap je kek tu..na skit boleh??hehe


    follow sni^^

    ReplyDelete
  6. @Woofer Storm
    silekan...kalo kek tu keras jangan marah k ^_^

    ReplyDelete
  7. waa rajik nya buat kek huhu mesti sedap ni :)

    ReplyDelete
  8. cm sedap je kek tu...
    ase cm nk jgk je..heheh
    pe2 pn happy bezday wat adk cik bunny ^.^

    ReplyDelete
  9. ANDA DI TAGGED

    http://lorongkanan.blogspot.com/2011/10/gua-kena-beb.html

    ReplyDelete
  10. wah .. dier minat yoseob jugak yer .. sampaikan salam saya kat adik awk yer .. :D .. saye pun suka yoseob

    ReplyDelete
  11. besnya ade kakak. dpt kek free. buatan dgn kaseh syg. mahal tu. ;)

    ReplyDelete