For You ^_^

Wednesday, October 26, 2011

Review: Blogshop Terbaik Membeli Tudung secara Online!

Salam 1 blogger,

korang ape kabar? Sihat? Alhamdullilah sihat walafiat, bagi yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat tau! Now, Cik Bunny nak kongsi tips terbaik dimana nak beli tudung secara online. Sekarang ni banyak sangat online shop jual tudung betul tak? kalau nak tau Luna Shoppe merupakan blogshop terbaik dan paling sesuai untuk korang beli tudung secara online. Selain shawl/ hijab,Luna Shoppe ade jual handbag yang comel2 belaka. ^_^


Luna Shoppe ni bukan sahaja terbuka kepada pelanggan perempuan, malah pelanggan lelaki pon boleh beli tudung nak bagi kat isteri/awek/adik/kakak mahupun dijadikan sebagai hadiah atau pemberian untuk ibu yang tersayang. Lebih afdal kan? sejuk hati mak bile dapat hadiah dari anak ^_^ Kalo nak buang tebiat dijadikan bajet shoting macam Video Cinta Muka Bulu pon tak kisah, lagi gempak! XD




Pasti korang tertanya2 kenapa Cik Bunny pilih Luna Shoppe ni TERBAIK? Setiap yang TERBAIK pasti ada KELEBIHAN. Antaranya:


- Pihak blogshop ni sporting2 belaka. Luna Shoppe akan bagi diskaun RM3 kepada sesiapa yang FOLLOW atau LIKE di facebook Luna Shoppe. Cayala beb... (klik SINI untuk maklumat lanjut)
- mystery gift dari Australia untuk 7 pelanggan pertama. Sape cepat dia dapat! (klik SINI untuk maklumat lanjut)
- Harga berpatutan yang pastinya BERKUALITI.


Handbag yang comel n gorgeous!
Grab yours now *_*



Shawl ni senang nak match dengan macam2 warna baju memandangkan warnanya yg multicolour. Sesuai dipakai semasa bersiar2 atau menghadiri majlis. Memang nampak glam dan menyerlah :)




Tudung ni tiada awning keras. Senang dibentuk. Fabriknya sangat lembut. Sesuai bila nak bersiap secara ekspres tetapi masih nampak menarik!





Detail Luna Shoppe:
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Luna-Shoppe/273582346005369
Email: lunashoppe@hotmail.com
Tel: 011-19313318
Order: http://lunashoppe.blogspot.com/p/terms-conditions.html
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html