For You ^_^

Monday, November 14, 2011

Cik Bunny dan Pengantin 11.11.11 di Miri l Entri Bergambar


Salam 1 blogger,
bace je tajuk ni nampak sangat cik Bunny lambat update =.=
Our family di jemput ke majlis perkahwinan di Miri. Apalagi nak jumpa saudara mara sebelah bapa, the best part is kami bermalam kat homestay sebesar rumah banglo with them...

Hari Pertama (11.11.11)



Dari Bintulu ke Miri, singgah sebentar di Niah...Buang segala kotoran dalam perut =p


Bile dah sampai, trafik jam, lagi jam dari Bintulu 0_0



Sementara menunggu family yang lain, Singgah sebentar di rumah pengantin perempuan

senyum itu sedekah =p


Sambil makan, sambil layan anak kucing ni, yang lain dah dicuri =.="


Bile semua dah sampai, kami pegi ke homestay dan sebelum ni banyak kali sesat, biasalah bukan dok Bintulu =.=

Bile dah sampai apalagi rebut dari bilik ke bilik nak cari tempat tido =.=

Mak bersama anak buah =)



Buang tebiat amik gambar sendiri =.=


Ramai dah sampai...gi makan sat


Majlis akad nikah 11.11.11

Senyum tak terkata =D



Majlis akad nikah 11.11.11 dah setel. Now, gi dewan Perpaduan nak tengok pelamin Perkahwinan esok...









Malam 11.11.11...

Kerusi ditukar

Ni ujibakat kilauan emas ke? =p


Hari Kedua (12.11.11)

Bersambung.....
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments: