For You ^_^

Saturday, November 26, 2011

Pertama Kali Singgah Blog Guna Samsung Galaxy

*Short Entry

Salam 1 blogger,
Bace je tajuk ni macam CB ni ketinggalan plak =.=" First time Cik Bunny singgah blog sendiri guna Samsung Galaxy milik kakak CB. Hasilnye jadi macam ni:




P/S: Contest Gaya Hidup Sihat dengan wang tunai RM2K untuk dimenangi! Jom join =D
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. sia2 la samsung tu kalau x lawat org disini, hehehe

    ReplyDelete
  2. xreti lagi nak post entry pkai samsung ni.. =(

    ReplyDelete
  3. bertuah naa juakkk~ adoi, mnjadi idaman ya oww

    ReplyDelete
  4. jap, samsung galaxy tab tu Cik Bunny yang punya kee ? woww untungla ^.^
    cuba singgah blog zakwan pulak dengan samsung tu, camana rupanya ? hehe
    Blog Mohd Zakwan :)

    ReplyDelete
  5. besarr tu skrin dia..

    ial guna bb ja...kecik ckit...ehhehe

    ReplyDelete
  6. @Mohd Zakwan
    samsung galaxy tu bukan CB yang punya. pinjam kat kakak CB =p

    ReplyDelete
  7. Woha! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~

    ReplyDelete
  8. ku juge kepingin mahu tab nih!!

    ReplyDelete
  9. ok fine guna benda ala tu je on9..sgt jeles hehe

    ReplyDelete