For You ^_^

Thursday, November 3, 2011

Review: Tempat Online Shopping Sesuai Di Facebook

Salam 1 blogger,
Hari Raya Qurban tak lama lagi! Yang pastinya korang nak survey baju2 menarik kan ^_^
So, cik bunny suggest dan invite korang shopping di Mira Marcello Collection. Disana korang boleh tengok design baju2 yang menarik serta dress yang mantap punya. Kompem korang suka ^_^


*must buy ITEMS, nie STYLE YG PALING LATEST skg nie !
- da tak perlu cari tudung untuk matchkan ngan dress nie :)
-utk yg bertudung leh pakai ngn inner neck ,
-free hair pun cantik pakai style cmnieh!



INFO :-
-maxi skirts nie sesuai dipakai tak kire mude/tua,
yg pastinye sgt IN-TREND skrg :D
-SGT CANTIK ,boleh diGAYAKAN dgn kemeja/tshirts comel2/cardygan/jeket ,MIX & MATCH !! ♥
- lagi khelasssss kalau pakai dgn belt/clincher ..OMG!! =P


Singgah http://www.facebook.com/miramarcellocollection untuk selanjutnya.

Aik,takkan baju je? Tak yah risau. Selain baju, Mira Marcello Collection pon sediakan accessories yang pastinya comel2 belaka macam cik Bunny(prasan sat =.="). The best part is semua accessories yang ade di Mira Marcello Collection adalah FREE POSTAGE! so, tunggu apalagi? Rebutlah sekarang sebelum terlambat!



Kenapa Mira Marcello Collection menjadi pilihan?
- korang boleh tengok sendiri selepas costumer menerima tempahan dari Mira Marcello Collection. Deebak abis ma....

with her hoodie blouse ^_^ thank you Farah Nadzirah

awesome nyaa dengan dress 6810 sweetpink ♥ thanks sis Nurul Nadiya

one of customer wearing hoodie blouse with diamond & puffy pink color! awesomeness!
sangat cantik dengan maxi skirts grey color :D thanks kak Janna Suwaiba

Detail Mira Marcello Collection:
Facebook: http://www.facebook.com/miramarcellocollection
Email: miramarcello@yahoo.com
Order: https://www.facebook.com/littlemyra


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan sila ke http://www.facebook.com/miramarcellocollection
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html