For You ^_^

Wednesday, November 9, 2011

Tips Tingkatkan Earning Churp2

Salam 1 blogger,





Cik Bunny rasa ramai blogger tau kot ape itu Churp churp. Untuk pengetahuan korang, Churp Churp dah kira "adik" kepada Nuffnang. Tak rugi join Churp churp kerana menambahkan pendapatan sambil berblogging lebih2 lagi daftar free! Tapi sebelum mendaftar, pastikan anda mempunyai akaun Facebook untuk log in Churp churp. Bagi cik Bunny mutahil korang xde fb kan =p


Cara2 daftar churp2:

1) klik Daftar Churp churp dan klik sign in with facebook
2) Masukkan email fb korang dan password. Klik Allow.
3) Korang akan jumpa 4 steps dan ikut je step tu.
4) step pertama klik Authorize With Facebook.
5) step kedua klik Authorize With twitter. Jangan risau, if korang takde twitter just klik skip je.
6) Pastu korang isi butiran tentang diri korang dan pastikan isi dengan betul tujuan pihak churp2 memproseskan earning korang.
7) Dah siap? klik dashboard dan kongsikan kempen korang dengan klik "Kongsi" dan start sharing kat Facebook, twitter, myspace dll dan korang akan dapat ganjaran dari Churp2 dengan usaha. ^_^

Contoh kempen:


Now, back to topik. Untuk tingkatkan earning, korang rerajin share kempen sekurang kurangnya 2-3 kali sehari. Tapi semakin banyak sebarkan kempen korang, peluang earning akan meningkat! =D

Pastikan korang baca General Guide di bawah twitter feed terlebih dahulu sebelum berkongsi untuk mengelakkan ganjaran anda tidak diterima oleh Churp2.

Mudah kan?

Selamat mendaftar =)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



11 comments:

  1. K.atie tag http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

    ReplyDelete
  2. waaa!! gud2! :) tq tau sllu bc entry ku

    ReplyDelete
  3. ape sebab yg buat reward tak diterima eh?

    ReplyDelete
  4. huhuhu..sy malas..jadi earning pun sikit

    ReplyDelete
  5. Nice share,,

    join back please,
    thanks


    http://blognisan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Menurutku ini tips yang menarik dan perlu diikuti. Thanks untuk berbaginya.

    ReplyDelete