For You ^_^

Monday, December 5, 2011

2k Followers selepas 5 Bulan!

Salam 1 blogger
Cik Bunny masih ingat Cik Bunny pernah buat entri 1k follower sebelum ni. kalo nak baca klik sini. Dah setahun Cik Bunny berblogging dan dapat 2k follower pon dah kira ok. Tapi sayangnya tak sempat nak capture 2k followers. cepat tol...
Timeline follower blog CB:

17 May 2011 = 100 followers
22 May 2011 = 200 Followers
26 May 2011 = 300 followers
13 June 2011 = 500 followers
9 August 2011 = 1000 followers
5 December 2011 = 2000 followers

Bulan Ogos lalu cik Bunny blog Cik Bunny cecah 1k follower dan after 5 bulan cecah 2k follower. Nway, Cik Bunny bukanlah suka mengejar follower, nak follow pon hak diorang. Yang penting follow kerana ikhlas bukan paksaan. Terima kasih banyak2 kerana sudi singgah dan follow blog Cik Bunny yang tak seberapa ni. Korang boleh cari tips tingkatkan follower disini.

P/S: Kepada sesiapa yang berminat untuk promosi blogshop anda mahupon personal di blog Cik Bunny klik sini. Jom shopping di blog Cik Bunny di sini.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



20 comments:

  1. 5 bulan 2K ..tahniah dik
    akak dah dekat 2 tahun dah...banyak tu jugak..haha...

    ReplyDelete
  2. congrats. sye dh 3 thun 100 pn xsmpi.hahaah

    ReplyDelete
  3. woha! banyakkkkk!!!!! tapi tak best kalau pembaca tak banyak. huuu~~

    ReplyDelete
  4. wah cepatnyaa.. tahniah2.. banyak peminat

    ReplyDelete
  5. congratss..mek betaun dah blogging, xsmpe 1k pun..:P

    ReplyDelete
  6. tahniah yer cik bunnye smoge trus maju dlm industri perbelogan..hihi ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah ye dik..awk rajin buat contest n blogwalking..sbb tu dh femes smpi follower mencecah 2k..akak ni dh hmpr 2 thn, peningkatan tu ade la, tp skit je..

    ReplyDelete
  8. Tahniah...
    5 bulan 2K..
    me nak capai 300 pun susah ni..hehe

    ReplyDelete
  9. eleh. aku dah rimas tengok kau suruh orang follow blog kau. suka paksa. kalau main i follow you you follow me back boleh blaaa la weh.

    ReplyDelete
  10. ske lateww..tahniah..klu rajin singgah n follow blog dekcik..

    ReplyDelete
  11. thanks semua =)
    sikit peningkatan pon dah kira ok. Cik Bunny pernah camtu. Teruskan berblogging =)

    ReplyDelete
  12. waaaa..hebatnya....saya nye bru lagy..harap2 dpt jadi mcm cik bunny..

    ReplyDelete
  13. mak aihhhhh. congrats. byk tu 2k. boleh dpt iphone satu. hee. ;)

    ReplyDelete
  14. giler kentang dpt 2k EMMM tabik sprring

    ReplyDelete