For You ^_^

Saturday, December 31, 2011

31 Disember, HAPPY BIRTHDAY blogger Cik Bunny

credit as tagged

Salam 1 blogger,
Rahsia tarikh lahir sebenar Cik Bunny akhirnya terbongkar juga. 31 Disember adalah hari yang paling istimewa dalam hidup Cik Bunny. Baca je tajuk ni korang dah tau kan ape yang istimewa sangat tuh =p Maka genaplah usia 19 tahun ni ^_^ Orang lain sibuk layan countdown tahun baru, cik Bunny plak syok sambut birthday =.=" Tapi takpe. sekurang kurangnya korang wish birthday dan doakan untuk cik Bunny pon dah cukup bermakna.

Gambar hiasan dari atok google



Untuk pengetahuan korang, nama Cik Bunny adalah sekadar nama di blog sahaja. Lagi satu, abaut me kat sidebar tu not full yet. Kalau nak tau sangat siapa sebenar owner blog ni, sila baca sampai habis =p


  • Fahima is my real name. But my family call me ima
  • 31 Disember 1992 and 8 hours more before New Year countdown *mybe =p
  • Berasal dari Bintulu, Sarawak. So, jangan tanya Bintulu kat mana =.=
  • Melanau Vaie, but di dunia maya cakap macam orang kl. ape kes?
  • 3rd dari 4 adik beradik
  • single mingle~keke




Azam Baru VS wish baru 2012

  • Berusaha untuk dekat kepada Allah
  • dipanjangkan umur, bahagia dan dimurahkan rezeki lebih dari sebelum ni
  • nak jadi lebih terbaik dari sebelum ni
  • nak bagi mak bapa gembira
  • berusaha buat blog cik bunny disukai ramai
  • DSLR sendiri *tak boleh kot =(
  • 10k follower di blog Cik Bunny *jauh lagila sayang oi
  • dan banyak lagi yang mungkin cik Bunny dah lupa =.=
  • Lastly, I wish you all wish birthday for me every 31 Disember =p
Kepada semua yang singgah blog cik bunny, Selamat Tahun Baru dan Selamat Hari Jadi kepada yang menyambut hari lahir yang sama dengan Cik Bunny....


Sambil sambut birthday, sambil layan lagu birthday~keke


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



26 comments:

  1. oh ye????? hehe! nak jadi first komen kat blog! Happy Birthday Cik Bunny! Eh, Ima!! :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthdayyy Cik Bunny! Semoga Azam tahun baru Cik Bunny tercapai! :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday cik bunny..

    moga berada dalam rahmat-Nya..


    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/nuffnang-bagi-cash-money-sempena.html

    ReplyDelete
  4. happy befday Cik Bunny .. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki ye :') yaww . Peace ~!

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Cik Bunny! Semoga panjang umur murah rezeki~ Dan semoga azam baru tu, tercapai~

    ReplyDelete
  6. happy birthday sis . May Allah bless you always ;)

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday! May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  8. hepi birthday yunk...semoga pjg umur dan murah rezeki...:-) semoga berbahagia selalu

    ReplyDelete
  9. HAPPPPPPPPPPY BIRTHDAY! saya orang Miri. hehehe :D

    ReplyDelete
  10. mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

    ReplyDelete
  11. happy bezday..moga ceria selalu n dimurahi rezeky ya

    ReplyDelete
  12. happy birthday cik bunny..semuga sihat sentiasa dan berjaya selalu :)

    ReplyDelete
  13. wow...br 19.mudanya la.trase dri ini tua.hahaha...papepon,hepi bday.otanjoubi omedetou!!!

    ReplyDelete
  14. Happy birthday & Happy New Year cik bunny :D

    ReplyDelete
  15. heppy bday cik bunny... bru 19 tahun.. blum 20 an lgi.. hehe

    ReplyDelete
  16. happy birthday dear..sorry lambat wish exam..

    ReplyDelete
  17. hepi belated befday cik bunny. ;)

    ReplyDelete
  18. emmm cik bunny dapat hadiah x masa besday ??

    ReplyDelete