For You ^_^

Saturday, December 3, 2011

Anak Kucing Baru Lahir! l Entri Bergambar

Salam 1 blogger,
Hari yang cukup mengembirakan. Masa tu tengah syok sambut birthday abg Ben di blog tetiba anak buah panggil Cik Bunny yang kucing peliharaan mak dah bersalin. , tak sabar punya pasal apalagi lari sepantas yang mungkin layak masuk sukan olimpik. Jom tengok gambar anak kucing berusia sehari.




P/S: Sory lambat update =.=
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



10 comments:

  1. tomeyy...
    geram tgok..
    dulu Yun ngan kakak jd bidan kucing kitorang..heheh

    ReplyDelete
  2. tak pernah pun pegang anak kucing. hee.

    ReplyDelete
  3. Kiutt!
    Warna bulu dia sama mcm kucing kat rumah nenek saya (:

    ReplyDelete
  4. huaweiii hahaha comeii.. yg 3 wrna mcm kcing sy gak.. aet aet bijaaknya jadikan ni contoh idea nak tlis d blog,..kekekeeke

    ReplyDelete