For You ^_^

Tuesday, December 6, 2011

Review Tudung Comel Terbaru, sape nak?

Salam 1 blogger,
Bulan lepas Cik Bunny ade buat entri pasal koleksi Mira Marcello dan kali ni Cik Bunny nak sampaikan berita baik untuk kaki shopping mahupon yang minat fesyen tudung terkini! stok tudung di Mira Marcello Collection kini dibuka dan boleh beli secara borong!

Tudung dian pelangi dengan harga RM15 sehelai ( tidak termasuk postage). sangat cantik & ada macam2 warna lagi. Will update soon di Mira Marcello Collection. Tunggu ya! =D


Selain tudung, Maxi skirt yang cool dan menarik semestinya tertarik dengan harga RM40 sehelai (tidak termasuk postage).



INFO :-
-maxi skirts nie sesuai dipakai tak kire mude/tua,
yg pastinye sgt IN-TREND skrg :D
-SGT CANTIK ,boleh diGAYAKAN dgn kemeja/tshirts comel2/cardygan/jeket ,MIX & MATCH !! ♥
- lagi khelasssss kalau pakai dgn belt/clincher ..OMG!! =P

UPDATED!

Bila mereka pakai maxi skirt, inilah hasilnya....






Kalo nak tau ini lah owner Mira Marcello Collection




Kenapa
Mira Marcello Collection menjadi pilihan?

- korang boleh tengok sendiri selepas costumer menerima tempahan dari Mira Marcello Collection. Deebak abis ma....

with her hoodie blouse ^_^ thank you Farah Nadzirah

awesome nyaa dengan dress 6810 sweetpink ♥ thanks sis Nurul Nadiya

one of customer wearing hoodie blouse with diamond & puffy pink color! awesomeness!
sangat cantik dengan maxi skirts grey color :D thanks kak Janna Suwaiba


Nak tau perkembangan costumer bersama Mira Marcello Collection? TERJAH SINI!

Macam mana nak order?

sila bagi details seperti name, address, hp number dan item di facebook Miera Ishak ATAU Ain Hanisah. Tak de facebook? Jangan risau, boleh hantar melalui email owner: miramarcello@yahoo.com Payment diterima melalui akaun CIMB dan Maybank sahaja.

Detail Mira Marcello Collection:
Facebook: https://www.facebook.com/miramarcellocollection
Email: miramarcello@yahoo.com
Order: Miera Ishak ATAU Ain Hanisah


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan sila ke https://www.facebook.com/miramarcellocollection LIKE tau! ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html