For You ^_^

Wednesday, December 21, 2011

'Surat Cinta' dari Churp2 dah Sampai!

Salam 1 blogger,
Dah lama ditunggu2 akhirnya dah sampai juga. Kalo tak silap dekat 3 bulan cashout churp2 dan minggu lepas cek dah sampai.

Harap maaf sekiranya nama penuh dan angka wang ringgit terpaksa dirahsiakan =.="


Boleh dikatakan rugi yang masih belum join untuk Si Burung Biru nih =p Nak cek macam cik Bunny ni? Ikut langkah2 seperti berikut:


Cara2 daftar churp2:

1) klik Daftar Churp churp dan klik sign in with facebook
2) Masukkan email fb korang dan password. Klik Allow.
3) Korang akan jumpa 4 steps dan ikut je step tu.
4) step pertama klik Authorize With Facebook.
5) step kedua klik Authorize With twitter. Jangan risau, if korang takde twitter just klik skip je.
6) Pastu korang isi butiran tentang diri korang dan pastikan isi dengan betul bagi memudahkan pihak churp2 menyiapkan cek sampai ke rumah.
7) Dah siap? klik dashboard dan kongsikan kempen korang dengan klik "Kongsi" dan start sharing kat Facebook, twitter, myspace dll dan korang akan dapat earning dari Churp2.

Contoh kempen:


Cik Bunny ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada korang yang sudi klik & daftar churp2 atas nama Cik Bunny dan cik Bunny doakan semoga dimurahkan rezeki (doa betul2 nih) . Mak cakap kalo kita ikhlas bersedekah kat orang insyaallah, Allah akan membalas jasa kebaikan berlipat ganda. Minggu ni mak cik Bunny sedekah 2-3 ketol belacan kat kawan2 dan diorang doakan mak dimurahkan rezeki, tetiba esok hari ade pelanggan nak beli sampai 200 ++ ketol belacan. Berbaloi bukan? Itu semua atas doa orang yang disedekahkan ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments: