For You ^_^

Thursday, September 29, 2011

Entri lucah ke?

Salam 1 blogger,
Petang2 ni mood berblog sambil minum Milo panas, Jejari gatal nak buka keyword2 di nuffnang akhirnya terjumpa 1 keyword yang berjaya menarik perhatian Cik Bunny. Nak kata entri lucah pon tidak, korang tengok sendiri jela. kompem korang gelak hingga kering gusi punya.
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1


klik pix ni untuk tumbesaran


"Justin Bieber main rogol"

Cik Bunny sendiri pon tak paham dari mana datangnya keyword tak tentu hala padahal sepanjang Cik Bunny berblog tak pernah pon wat entri pasal Justin Bieber. Tips elak dirogol adela. Malas nak wat ayat panjang2 pasal si JB ni. silap2 jadi bahan umpatan plak..Baik pi main Buddy up.huhu...
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Saturday, September 24, 2011

[Bunny Diary] Borneo International Kite Festival 2011

Salam 1 blogger,
Baca tajuk pon 1 Bintulu dah tau. Festival ni sedang berlangsung pada 22 Sept hingga 25 sept. Festival ni juga dibuat sekali setahun je. Nway, Jom suasana petang Festival Layang2 Antarabangsa =D

P/S: Klik gambar untuk tumbesaran. Lupakan gambar yang tak brape quality =.=







Akibat kenderaan tidak mencukupi =.=



Di malam festival, contest paling meriah adalah contest tarian kpop. Bile sebut pasal kpop, semua nak ke depan, bile ade persembahan lain, semua ke belakang 0_0



Mengedik sat lol =p



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Friday, September 23, 2011

Laman Rasmi Baru Cik Bunny & Giveaway! =D

Salam 1 blogger,
Dah lama Cik Bunny tak update blog ni. Kali ni Cik Bunny ingin rasmikan blog ketiga iaitu blog Blog LuvBunny House. Sebenarnya blog ni bukanlah blog personal but blog perniagaan secara kecil kecilan. Di sana Cik Bunny jual produk accessories seperti gelang, rantai dan lain2. Kebanyakan produk yang dijual adalah hasil buatan tangan Cik Bunny sendiri. Kalo nak tengok gi http://luvbunnyhouse.blogspot.com. Cik Bunny dah sediakan list produk untuk dijual. Siap automatik new tab lagi. So, tak yah susah2 nak belek older post. Hope korang suka =)

Lupa pulak, Cik Bunny mungkin buat giveaway baru sempena blog yang baru dibuka. Kalo sudi tolong LIKE

Jangan lupa letak banner ni kat blog korang k





Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Saturday, September 17, 2011

Rezeki Datang tapi dia Meninggal Dunia =(

Salam 1 blogger,
Ingat tak Cik Bunny ade wat video Cik Bunny bermain dengan Domokun? kalo tak ingat or xtau boleh baca entry ini. Semalam ade majlis ramah tamah hari raya kampung, masa tu happy sangat sebab pulang dengan hamper yang banyak. ^_^ Keesokkan harinya, Cik Bunny dikejutkan dengan berita buruk yang Domokun dah meninggal. Memandangkan Abang Cik Bunny orang yang pertama jumpa Domokun, dia bertanggungjawab menanam mayat Domokun. Hanya Allah sahaja yang tahu bagaimana perasaan manusia terhadap binatang yang dipelihara dan dijaga dengan penuh kasih sayang selama 27 hari dan akhirnya berpisah buat selamanya =( Patutlah dia asyik tido dan tak makan semalam. Apa boleh buat, itulah takdir yang mustahil ditarik balik. Dia mati disebabkan kesejukan. Masa tu hujan dari pagi sampai malam. Sebelum dia mati, Cik Bunny slalu panaskan dia guna hair dryer, dan kepanasan yang membuatkan dia semangat nak makan. Apepon, Cik Bunny doakan dia semoga aman di sana. Amin -.-

Video terakhir Domokun: http://www.facebook.com/video/video.php?v=272389802785183

P/S: Still sad mode, bukan mudah mencari anak burung merbok seperti Domokun, sabar jela Cik Bunny =(
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Thursday, September 8, 2011

[Bunny Diary] Lagi Cik Bunny Dapat Kad Raya Dari Blogger!

Salam 1 blogger,
Cik Bunny masih ingat sebelum ni Cik Bunny dapat kad raya dari Nur Intan Syafinaz tapi kali ni Cik Bunny baru terima kad raya dari sorang blogger seminggu lepas raya =.= Nway, it's ok coz raya kan sebulan so Cik Bunny ingin mengucapkan terima kasih banyak2 kepada blogger zaty kerana sudi bagi kad raya untuk Cik Bunny.



Free review sponsor kad raya, singgah jangan tak singgah =p





p/s:
Mohon jasa baik tolong like page Shasha Collectiondan like Pic Zaty sebelum 16 September. Cik Bunny dah vote. korang bile lagi?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



Tuesday, September 6, 2011

[Bunny Diary] Beraya Tahun 2011 MERIAH =D

Salam 1 blogger,
Apa macam raya tahun ni? meriah atau tak? Dah brapa banyak duit raya dikumpul?keke
Memandangkan kali pertama Cik Bunny beraya dengan blog, Cik Bunny share pengalaman seminggu syawal.


Pengalaman Best sepanjang beraya?
Beraya dari Bintulu ke batu 10 sampai Tatau. Biar tak de duit raya janji ikhlas beraya sudah.

Dah berapa banyak duit raya dikumpul?
Memandangkan umo Cik Bunny masuk 19 taun, duit raya dah berkurangan, susah tol orang dewasa dapat duit raya....huaaaa =(

Pengalaman manis Raya tak dapat dilupakan?
Segmen karaoke dulu baru dapat duit raya sebanyak RM50 kat open house 4 family. Jangankan budak2, orang tua pon nak jugak =.="

Pengalaman seram Raya tak dapat dilupakan?
Ade sorang artis korea accident sebelum menjelang hari raya. Nak tau sape tekala sendiri. Akibat kebingungan, Cik Bunny terima mesej daripada dia sendiri menyatakan yang dia baik saja dan kecederaan tidak serius TAPI sepanjang dok hospital, dia sering tertanya2 siapa cik Bunny. huh percaya atau tidak itu terpulang pada korang...

Nasihat yang dok beraya
Kemeriahan Hari Raya sebenarnya bermula dari kita sendiri. Kalo raya tahun ni tak meriah means kurang usaha untuk meriahkan suasana hari raya. kalo nak kasi meriah lagi, rerajin le kunjung mengunjung ni.Tak perlu sampai bergantung pada orang lain. kalo tak de kenderaan skali pon cukup sekadar jalan kaki.Exercise la ckit. =.= kalo nak berkunjung kat rumah orang pon biarlah ikhlas bukannya semata2 nak minta duit raya saja. Biasakan diri beraya ke rumah orang tanpa mengharapkan balasan duit raya.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html