For You ^_^

Thursday, January 5, 2012

2 Peristiwa Hangat 31 Disember 2011

Salam 1 blogger,
Sebelum itu Cik Bunny minta maaf banyak2 atas kelewatan untuk berkongsi pengalaman lepas. Sebab Cik Bunny lebih mengutamakan review pengiklan dahulu ~ keke
Cik Bunny nak kongsi kat korang 2 peristiwa dalam hidup Cik Bunny ni mungkin akan berulang lagi untuk tahun ni. Tanpa membuang masa, Cik Bunny mulakan peristiwa manis yang pertama =p

Peristiwa manis 1 - Hari Jadi Cik Bunny

Masih ingat tak entri terakhir tahun 2011 Cik Bunny? Kalau belum sila baca kat kat sini k. Sementara menunggu countdown 2012, Cik Bunny dan family singgah food court sebentar nak sambut birthday Cik Bunny disitu. Takde la meriah sangat sampai tahap Sweet 16. Cik Bunny tak minta pon. Yang penting happy family =p





Ape yang tak best sangat tu daging ayam kecik sangat berbanding nasi. Lebih membengangkan lagi, hampir 1 jam menunggu barulah air yang diorder dah sampai. Hampir tercekik dibuatnya. Sepatutnya hidangkan air terlebih dahulu barulah makanan. Pasni tak nak pegi dah! =.=

Peristiwa Manis 2 - Countdown 2012

Lepas menternak lemak kat food court tadi, get ready nak pegi countdown 2012 di Esplanad Bintulu. Barula rasa bertenaga untuk bersedia menunggu bunga api countdown 2012. Bersedia ape mendenya? Dah lah takut tengok bunga api pon sanggup menunggu =.=*

Countdown 2012 disambut di Esplanad Bintulu. Lupakan perkataan evening tu =p




Muka owner blog ni sudah semestinya wajib dilekatkan =p



Lepas dah tamat persembahan bunga api, bila waktu nak balik huh, 1 Bintulu dah mula pecah rekod tahun baru waktu paling sesak pada tengah malam buta. Itu baru di Sarawak, belum tentu keadaan kat kl cam mane =.=


Lagi satu, nasihat Cik Bunny, kalau nak pergi countdown guna kenderaan sendiri, pastikan parking kenderaan korang jauh dari tempat main bunga api. Sebab kalau parking dekat sangat, sisa sisa atau habuan bunga api mungkin terlekat pada kenderaan at the same time kenderaan tu dah kotor =.=

P/S: Gambar kurang jelas sebab guna kamera biasa. Harap maklum =.=
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. bestnya la gi tengok bunga api ngan family.hepi belated bday!!!!hehehe...sori la ye takde hadiah nk bg. :p

    ReplyDelete
  2. saya first komen hari tuu!! hehe!!! :)

    anyway, cik bunny tak nampak cam 19 tahun. lebih muda...hahahhaahhaha!

    ReplyDelete
  3. Mun free dtg la kat kucing, nanga patung pusak bergincu.. wakaka

    ReplyDelete
  4. bestnye makan². lame dah tak gi tgk bunge api live.

    ReplyDelete