For You ^_^

Monday, January 9, 2012

Bukan Sekadar Antivirus TAPI Pandai Berblog!

Salam 1 blogger,
Lain macam je tajuk entri ni, korang paham tak? selagi korang tak baca entri ni sampai habis, selagi itu korang takkan paham la =p

Kebanyakkan blog atau laman web bertujuan perniagaan hanya mempromosi mengenai produk mereka sahaja. Nama pon perniagaan secara online. Ok, kali ni ada satu blogshop yang pasti mempunyai kelainan iaitu blog Kedai Kaspersky Online. Blog ni masih baru lagi tapi tak sangka ramai followers kerana blog ni bukan sahaja mempromosi produk tapi berkongsi maklumat info2 menarik. Sharing is caring kan ^_^ Sebelum itu, Cik Bunny ingin memperkenalkan produk utama yang dijual di Kedai Kaspersky Online atau KKO ialah:


PRODUK :
Kaspersky Antivirus 2012 (KAV 2012)
Licence : 1 Year
1 user : RM15
3 user : RM30
Kaspersky Internet Security 2012 (KIS 2012)
Licence : 1 Year
1 user : RM20
3 user : RM40

PERBEZAAN KAV & KIS :



Kelebihan yang ada di blog Kedai Kaspersky Online

  1. Harga promosi serendah sehingga RM15. Sila rujuk ENTRI NI
  2. Tahukah anda produk yang dijual kat http://kedaikasperskyonline.blogspot.com sebenarnya produk TOP 2 Antivirus Terbaik 2011. Kalau tak caye sila terjah ENTRI NI
  3. Blog Kedai Kaspersky Online bukan sekadar cerita mengenai Antivirus saja, tapi pelbagai info menarik yang dikongsi semestinya korang tertarik. Antaranya ialah:

Entri yang berjaya tarik ramai pengunjung: PANAS!!! GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR 17A1!!!

Nak tau update info terbaru dari KKO? Tunggu apalagi, jom terjah blog kedaikasperskyonline.blogspot.com dan jangan lupa tekan butang join this site untuk FOLLOW blog ini.

P/S: Disable Comment. Sebarang pertanyaan atau komen sila ke http://kedaikasperskyonline.blogspot.com
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html