For You ^_^

Thursday, January 26, 2012

Pengumuman Peserta Mega Giveaway by Cik Bunny [PART 1]

Salam 1 blogger,

Sebelum tarikh giveaway ini ditutup, Cik Bunny nak umumkan kepada sesiapa yang masih belum mematuhi syarat2 giveaway ini, akan di REJECT terutamanya yang masih belum follow / like semua sponsor ~ muekekeke *troll face

Cik Bunny paham, tak semua peserta mampu follow/like semua sponsor secara serentak betul tak. Sekarang Cik Bunny nak memperkenalkan aka review sponsor untuk giveaway ini mengikut turutan. Means review seorang sponsor untuk sehari. Jadi, pastikan korang dah follow / like selepas direview ok. Mari kita mulakan sponsor yang pertama iaitu Amir Nawawi.



Klik banner untuk melompat ke blog Amir Nawawi

Amir Nawawi, Seorang pelajar Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia di salah sebuah Universiti tempatan. Anak Ke-5 dari 7 adik beradik. Seorang anak muda yang sempoi dan sentiasa optimis. Mempunyai azam yang kuat untuk berjaya. Sentiasa komited untuk mencapai ape yang diidamkam. No Pain, No Gain...

Entri Pilihan Di Blog Amir Nawawi:

Detail Selanjutnya mengenai Amir Nawawi (sila follow dan like):
Blog: http://amirnawawi.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/amirnawawicom/157384187650288
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



15 comments:

  1. eh, nape saya dah kalah jumlah komen paling banyak? Nur Anisah tak acii!! hahahahahahha!

    ReplyDelete
  2. errkk~ korang, laju tol komen 0_o

    ReplyDelete
  3. Cik bunny...sy nk mnx tlong bole
    tlong komen pasal blog sy...bg cket pndapt...ap yg perlu sy letak n buang?
    nie sy pnyew http://fadhildyla93.blogspot.com

    sorry bukan komen pasal entry di ats ^_-

    ReplyDelete
  4. ieza join jugak n da folo sumer sponser..=)

    ReplyDelete
  5. wow bagusnya siap wat review utk sponsor ^^

    ReplyDelete
  6. siapa lagi ::Misz sunsWeetz:: ni? Huhu! tetiba jumlah komen melebih. huhu! takpe. saya pembaca setia. :)

    ReplyDelete
  7. eh! awk suka tgk black butler eh?apa nma dia...kurisitsuji kan?

    ReplyDelete
  8. @wanie
    Kuroshitsuji ok gak but Ciel lagi ok XD

    ReplyDelete
  9. nak join tapi sampai skang xjoin2 jugak.adakah disebabkan kemalasan ke apa ntah.diri sndri ni pon tak tau.hahaha

    ReplyDelete
  10. haha. arelan tu syok sgt dh sambut befday. ;p

    ReplyDelete
  11. cik bunny..nape bila miss purple try bukak blog amir nawawi ni x leh?
    yg len seme dh follow huhu

    ReplyDelete