For You ^_^

Monday, January 2, 2012

Peningkatan Trafik Mendadak Di Blog Cik Bunny!

Salam 1 Malaysia,
Menurut rekod dari trafik pada bulan November 2011, blog Cik Bunny mencatat 4000 - 7000 unique visitor. Alhamdullilah Kali ini trafik blog Cik Bunny meningkat 6000 unique visitor, jadi jumlah pengunjung pada bulan Disember 2011 adalah dari 8000 hingga lebih dari 13000 unique visitor dalam masa sebulan! Terima kasih banyak2 atas sudi singgah blog Cik Bunny.


Statik dipetik dari Nuffnang. klik gambar untuk tumbesaran jelas.


Entri ni sebagai rujukan pengiklan2. Kepada sesiapa yang berminat untuk promote blog/website korang di blog Cik Bunny boleh rujuk di entri pengiklanan. Terdapat 5 pekej telah disediakan dengan harga offer yang murah. Buat masa ni pengiklan yang masih melekat di blog Cik Bunny adalah Mira Marcello Collection dan Blog Nurul Ain Yassin. Jadi, jom tempah sekarang sebelum harga semakin naik!
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



19 comments:

  1. hak3! saya menang! :) hehehehehehe!

    ReplyDelete
  2. @Syafiq Ahadin

    Cik Bunny paham ape yang syafiq komen -.-

    ReplyDelete
  3. pergh...manthap nye trafik cikbunny ni.sye nye sbulan pn xsmpi trafik sehari cikbunny.hahaha

    ReplyDelete
  4. hu2..tahniah2...ramai follower nie..
    so wajib baca entry baru iz law nk kekalkan mereka..WAJIB..ha3..bile2 ley baca tp sebelum mac la k.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah cik bunny..KKO tengah berfikir2 untuk letak iklan kat sini

    ReplyDelete
  6. bg la tips skit cmne dpt trafik cmtu..^^

    ReplyDelete
  7. cik bunny! smalam punye trafik.... tanjat!!! huhu! perasan tak yang semalam? adeh! masih tak percaya...

    ReplyDelete
  8. Yana tag awk utk join contest nie...
    http://almiraalwani.blogspot.com/2012/01/pencarian-blog-paling-cun.html

    ReplyDelete
  9. mcm mana nak upkan trafik?
    Tolong ajarkann .


    Psstt : kalau ada kena mengena dgn entri sini sana , mmg saya tak bgs ==

    ReplyDelete
  10. giler kentang traffic cecah 6000..emm makan tido ngn blog je ea??hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah. macam mane nak tengok sume tu eh. huhu.

    ReplyDelete