For You ^_^

Sunday, January 15, 2012

Tips: Free Gift versi Laman Sosial Malaysia!

Salam 1 blogger,
Hari yang indah dengan berita yang indah untuk semua follower mahupun bukan follower blog Cik Bunny. Sebenarnya dah lama Cik Bunny nak kongsikan satu perkara yang kompem semua orang akan dapat hadiah. Dia tak pakai random.org, dia tak pakai pengomen terbanyak atau terpantas dan lain2. bukan tu.



Octove merupakan satu laman web sosial buatan Malaysia jauh berbeza dan mempunyai banyak kelebihan berbanding di laman web sosial yang lain. Means siapa tak join tersangatlah rugi.

Apa yang best sangat join Octove ni?





  • Octove ni menggunakan sistem octopoints. Sekiranya kita sering update wall, upload gambar, komen dan lain2, points kita akan bertambah dan dengan points ni kita boleh guna untuk beli apa saja di Point Shop seperti keychain, beg, tiket wayang, voucher dan lain2. Points ni kira macam duit la. Means, korang shopping guna points, bukan wang ringgit Malaysia =D
  • Semakin banyak update, points akan semakin naik dan berkemungkinan besar peluang untuk dapatkan barang2 di kedai point semakin cerah. Gift terbesar yang pernah Octove bagi ialah T shirt Octove.
  • Yang ni Cik Bunny respect diorang sebab kos penghantaran adalah percuma! (alamat Malaysia sahaja), lebih2 lagi barang yang korang nak beli tu adalah percuma! Berbaloi bukan
  • 100 points automatik diberikan secara percuma kepada sesiapa yang daftar di SINI.
  • Contest atau peraduan semestinya ada!
  • Di Octove, korang tak boleh nak sombong. kalau sombong, points korang takkan naik!
  • Pihak Octove sememangnya sempoi!

Sebab itulah kenapa rugi kalau tak join Octove. Sekiranya korang boring atau tak suka dengan Facebook, better join Octove. Lagi untung lebih2 lagi buatan Malaysia.


Macam mana nak daftar Octove?
  1. klik Sini untuk daftar.
  2. Daftar seperti biasa dan klik create my account. Korang boleh daftar melalui FB atau Twitter korang. Just klik allow ok.
  3. Lepas daftar, check email korang untuk mengetahui mesej dari Octove.
  4. Seperti yang dinyatakan, 100 points automatik diberikan secara percuma kepada sesiapa yang daftar di SINI.
  5. Itu je. senang kan? selamat beroctove! ^_^

Tips dapatkan banyak points dalam masa yang singkat:
  • Sila baca panduan dapatkan points di sini.
  • aktif beroctove seperti update wall, komen2 dan lain2.
  • Jangan SPAM. Jika spam, point korang takkan masuk!


Entri ini adalah atas permintaan oleh pihak Octove sendiri untuk cik Bunny mempromosi laman web Octove. Memandangkan tak ramai kenal Octove so, apa salahnya kan sebab diorang dah banyak tolong Cik Bunny. Let's keep supporting Octove!

Korang daftar, korang update, korang dapat gift


Gift pertama dari Octove untuk Cik Bunny. Sampai sekarang Cik Bunny tak ingat brapa kali posmen datang ke rumah Cik Bunny kerana Octove. haha

P/S: Dengar citer, pihak Octove nak ajak penyanyi lagu "Malaysian Boy" untuk LIVE CHAT bersama warga2 Octovians. So, jom daftar cepat2 sebelum terlambat! ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



20 comments:

  1. macam best jer .. jom try . hehe ..

    ReplyDelete
  2. aha .. menarik je nampak .. nak try la .. hehe

    ReplyDelete
  3. uish...menarik tu.hohoho..kena join jgk nampak gaya ni.

    ReplyDelete
  4. cik bunny..mintk share this entry yer... :)

    ReplyDelete
  5. wah , menarik . nak lah join jugak .boleh saya share ?

    ReplyDelete
  6. kenape saye ta jumpe pun verify mail?

    ReplyDelete
  7. wauuu menarik..lgpom dh borink asyik bkk fb jew..bleh try bnda len nii.hihi tq..

    ReplyDelete
  8. wah..macam best je...menarik.. :)...

    ReplyDelete
  9. Serious macam best, nak join la hehe. Thanks Cik Bunny sebab bagytahu sy, siap letak link dekat my belog lagi. Thanks again!

    ReplyDelete
  10. cik bunny, lau nk buang octove tu cane plak? sb satu lg email xingt password :(

    ReplyDelete
  11. x pernah pun tau benda ala ni ehmmm macam2 media la skrg ni hehe

    ReplyDelete
  12. haihhh. tak jadi kerja klu ngadap pc, tmbh satu lg yg ni. hee.

    ReplyDelete
  13. kunjungan hangat.. kunjung balik yach. jangan lupa follow nya.. :D

    ReplyDelete