For You ^_^

Monday, January 16, 2012

Siapa Nak Pashmina?

Salam 1 Malaysia,
Berita baik untuk semua muslimah! Hari ni Cik Bunny nak kongsikan satu perkara yang semuanya berkaitan dengan tudung pashmina. Ni mesti terlompat2 nak tau sangat nih. Sabar dulu... ~keke Minggu lepas Cik Bunny ada share pasal AngelFire, kali ni giliran AngelFire pulak nak share pasal tudung pashmina. Siap buka online shop pashmina di facebook lagi ^_^ kalau nak tau jom tengok.






klik gambar ni untuk terjah fb fanpage pashmina

Pashmina Wardrobe adalah online shop menjual tudung2 terutamanya tudung pashmina. Terbaru Pashmina Wardrobe menyediakan stok GMETRY PASHMINA, TWO TONE FLORAL PASHMINA, AUTHENTIC FLORAL PASHMINA dan Clear Plain Pashmina. Semuanya cantik2 belaka, sedap mata memandang tengok semua pashmina ni ^_^



Design: GMETRY PASHMINA
PRICE:
BUY 1 PC FOR RM 15
BUY 3 PCS FOR RM 39 (WITH FREE POSTAGE)
selanjutnya DI SINI




Design: TWO TONE FLORAL PASHMINA
PRICE:
BUY 1 PC FOR RM 15
BUY 3 PCS FOR RM 39 (WITH FREE POSTAGE)
selanjutnya DI SINI




Design: AUTHENTIC FLORAL PASHMINA
PRICE:
BUY 1 PC FOR RM 15
BUY 3 PCS FOR RM 39 (WITH FREE POSTAGE)
selanjutnya DI SINI



Design: Clear Plain Pashmina
PRICE:
BUY 1 PC FOR RM 13
BUY 3 PCS FOR RM 33 (weight around 350g)

selanjutnya DI SINI


Macam mana nak order?
Korang boleh order melalui order form, email, atau sms berserta detail wajib di bawah:

NAME:
ADDRESS:
HP NO:
FB EMAIL: (Kalau takde fb just bagi email)
ITEM CODE & QUANTITY:
TOTAL AMOUNT(RM):
PAYMENT THROUGH: CASH-ON-DELIVERY or CASH DEPOSIT


dan hantarkan ke pashminawardrobe@yahoo.com ATAU sms ke 016-3374060 ATAU 014-2699306
ATAU melalui order form disini: http://angelfireshops.blogspot.com/p/produk.html.

FREE DELIVERY FOR PICK-UP AREAS: UM,UKM,UPM,B.B.BANGI

CASH-ON-DELIVERY
BANK-IN-CASH
(Currently for BankIslam and CIMB bank)


Jap...jap...jap....lelaki boleh beli kat Pashmina Wardrobe ke?

boleh je. tauke kedai tak kisah, beli pashmina boleh bagi kat mak ke, kakak ke, adik ke, saudara mara ke, lagi berfaedah kan =p

Detail Pashmina Wardrobe
Facebook: http://www.facebook.com/pashminawardrobe
Email: pashminawardrobe@yahoo.com
SMS: 016-3374060 ATAU 014-2699306

P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan sila ke http://www.facebook.com/pashminawardrobe LIKE tau! ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html