For You ^_^

Sunday, January 22, 2012

Sponsor Untuk Next Giveaway Cik Bunny DIBUKA!

Salam 1 blogger,
Korang apa kabar? Sihat? kalau sakit jangan lupa mam ubat ye *tu pon kene bagitau =.= Semoga hari ini lebih indah dari semalam.

Sebelum Mega Giveaway ditutup, GA ni catat lebih dari 400 peryertaan (kalau tak caye gi SINI) sehingga ada blogger nak sponsor untuk Mega Giveaway walaupon tarikh untuk sponsor dah ditutup. Takkan le kene tolak permintaan untuk di sponsor kot =.= Disebabkan itu Cik Bunny nak plan buat giveaway lagi! Yup, bagi mengelakkan kekecewaan peserta Mega Giveaway bila tak menang nanti. Lebih dari 400 peserta, 17 hadiah disediakan, bukan mudah untuk bertuah betul tak ~keke Sekarang Cik Bunny nak buka peluang kepada sesiapa yang baik hati sudi untuk menjadi sponsor next giveaway cik bunny nanti. Ni peluang terakhir untuk di sponsor! Pasni dah tak de lagi dah. Semput promote GA =.= Tapi Cik Bunny perlukan kurang atau cukup 15 orang sponsor. Yela kalau lebih sangat lagi merumitkan peserta nanti =.=

Special for sponsor next giveaway Cik Bunny:
  • peserta dikehendaki untuk follow atau like penaja.
  • list url blog/website penaja ke entri GA.
  • sticky entry review blog/website penaja selama sehari sebelum atau selepas giveaway tersebut ditutup.
  • Mengaplikasikan kelebihan tajuk entri review untuk tarik ramai pengunjung. Kira buat tajuk gempak gitu ~keke


Berminat? emailkan ke imafahima@yahoo.com berserta detail hadiah, gambar hadiah(jika ada), berapa pemenang dan URL Blog / website. Tak kisah hadiah topup ke, doodle ke ape2 jela. 1 item pon jadila. Cik Bunny tak kisah. Yang penting jangan minta tambah syarat berat pulak sudah. Takut GA yang dilancarkan kurang dapat sambutan =.=

Terima kasih atas sudi sponsor =)

P/S: Serius sponsor only. Tak nak ditipu.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



18 comments:

  1. ade lagi ke GA ? ehh , nak join jgk nanti :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. emm , eza dah emailkan detail tuk sponsor GA cik bunny ..

    ReplyDelete
  4. disebabkan akak mls nak buat giveaway, so akak nak jd sponser giveaway adk la..check emel ye

    ReplyDelete
  5. Hai bunny... Mak Usu nak jadi sponsor.. Dah email detail k..

    ReplyDelete
  6. Salam Cik Bunny, Saya Pian, Pereka Grafik dari Mosumart Design http://www.facebook.com/pages/Mosumart-Design-Enterprise/184044968306549 saya dah reply & berminat untuk sponsor, sila lihat komen di wall saya.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam , saya pown na cari sponsor untuk contest yang akan saya anjurkan ta lama lagi .
    untuk maklumat lanjut , sila ke sini -->http://sumanya-lillah.blogspot.com/2012/01/mencari-sponsor-for-my-contest.html

    ReplyDelete
  8. hai saya datang singgah sini dan meninggalkan link

    http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/mencari-sponsor.html

    ReplyDelete
  9. bestnya ramai sudi sponsor.hohoho

    ReplyDelete
  10. bestnya ramai sudi sponsor.hohoho

    ReplyDelete
  11. giler gempak byk sponsor..1st time tgk G.A byk sponsor hehe

    ReplyDelete
  12. ohhhh ade GA lagi eh. jage². nak join jugak! ;)

    ReplyDelete