For You ^_^

Monday, January 23, 2012

Tahun Baru Cina, Tukar Layout Blog Baru?

Salam 1 blogger,
Sebelum itu Cik Bunny ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina 2012 kepada semua yang sudi singgah blog Cik Bunny yang tak seberapa ni. Semoga cuti ini lebih baik dan meriah dari tahun lepas. Cuti ni segalanya merah merah gitu kan ~keke
Dah tentu di Sarawak ramai cina, so nak shoot rumah sape jadi mangsa. Cik Bunny masih ingat lagi tahun lepas 1 family dijemput datang ke rumah datuk, last2 bukan adik yang dapat angpow tapi Cik Bunny yang dapat. hahaha memang tak sangka gak mybe Cik Bunny agak rendah dan terlalu muda *prasan untuk terima angpow padahal umur masuk 19 taun =.= Dah besar panjang ni datang beraya rumah orang bukan ingat keikhlasan tapi ingat angpow je =.=

Jom tengok iklan Tahun Baru Cina 2012.



Sebenarnya baru semalam layout ni dah siap cuma buat entri sudah dirancang. Apa macam? Tak ok? Walaupun layout baru Cik Bunny tidak seberapa, sekurang kurangnya blog ni tidak berat bila disinggah. Tak perlu sampai letak bunga sana sini. Tak semua orang suka. Tema biru menjadi pilihan kerana warna biru nampak indah, tenang dan sejuk mata memandang pengunjung singgah blog ni tanpa mengira lelaki mahupun perempuan *kecuali orang tak suka warna biru =p
Cik Bunny tukar layout ni bukan sebab sempena Tahun Baru Cina 2012 tapi agak bosan asyik pakai layout lama je. Jadi, Cik Bunny nak tukar layout baru sebelum Tahun Baru Cina 2012 supaya dapat mengingatkan bila Cik Bunny tukar layout ni.

Nway, enjoy your holidays. Terima kasih kerana sudi membaca.

Video pilihan minggu ini:

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. happy CNY yaa cik bunny. :)


    happy holiday

    ReplyDelete
  2. hepi CNY!!!wow...rajinnya la menukar layout pe sme.

    ReplyDelete
  3. HAHA . pttnya tukar ke warna merah sbb tahun baru cina xD

    ReplyDelete
  4. umur cik bunny baru 19 ke??emm untungla muda lagi hehe

    ReplyDelete
  5. tulahhh. untungla pandai tukar² sume ni. ;)

    ReplyDelete