For You ^_^

Saturday, January 7, 2012

Tip: Cari Info atau Tips Penting Di Blog Cik Bunny

Salam 1 blogger,
Segala tips yang Cik Bunny dah buat sudah disenaraikan di page ini. Tapi sayang ramai yang masih terlepas pandang atau tak tau nak cari maklumat info atau tips penting di blog Cik Bunny. Jadi, bagi mengelakkan situasi ini berulang, cuba ikut cara ni:



kotak carian atau search box sudah diletakkan di sidebar sejak dulu lagi. search box ni teramatlah penting bagi memudahkan korang mencari info/tips yang terdapat di blog Cik Bunny. So, takla memeningkan kepala korang nak cari dekat mana kan. Just taip dan klik search, tu je. InsyaAllah apa yang korang cari tu akan jumpa =)

Pastikan korang cari maklumat info/tips sebelum request kat Cik Bunny. Kalau tak jumpa2, barulah korang boleh request kat Cik Bunny di:


InsyaAllah, Cik Bunny akan cuba berusaha untuk menjawab request2 korang selagi mampu ok ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. senang nak cari apa-apa yg dikehendaki :)

    ReplyDelete
  2. tu diaaa!!! :) hehe! sya pun baru je letak arituu!

    ReplyDelete
  3. memudahkan pembaca..gud job,cikbunny

    ReplyDelete
  4. bagos lw letk.. bab menyenangkan...

    ReplyDelete
  5. blog saya pula bila nak kene review? hehe!

    ReplyDelete
  6. pttnya benda tu letak atas sekali XD

    ReplyDelete
  7. betul2 letak kat atas sekali baru jelas kelihatannya haha^^

    ReplyDelete
  8. kdg² org ni malas nak mcari. nk suap je. cepat sikit. hee. ;)

    ReplyDelete