For You ^_^

Thursday, January 12, 2012

Wang Tunai Dari 2dayblogger!


Gambar hiasan dari google


Salam 1 blogger,
Bulan lepas 2dayblogger.com mengadakan giveaway dengan 2 kategori iaitu review terbaik dan 3 Top Commentors sempena ulangtahun pertama blog 2dayblogger.com. Minggu lepas adalah minggu yang agak mengejutkan bila 2dayblogger.com umumkan bahawa Cik Bunny menang tempat pertama dalam kategori top commentors. Memang betul2 tak sangka sebab kat 2dayblogger.com takde pon widget top commentors. Alhamdullilah dah rezeki Cik Bunny menang GA ni, masa tu nak Cik Bunny slalu komen kat blog 2dayblogger.com sebelum menjelang birthday Cik Bunny dan Tahun Baru 2012. Hadiah? huh~ tengok gambar RM50 pon dah tau kan. Sapela tak nak RM50 free tu =.=" Nway, hadiah GA tu dah berjaya selamat transfer ke akaun bank Cik Bunny, thanks to 2dayblogger.com .


P/S:
Sekadar entri penghargaan bukan menunjuk semata mata, harap maklum...lol
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



10 comments:

  1. memang beruntunglaa cik bunny nie alhamdulillah :)

    jom tgk freebies doodle capsule saya
    syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2012/01/freebies-doodle-capsule-superheroes.html

    ReplyDelete
  2. ayuh! join segmen dari FA..!!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html

    ReplyDelete
  3. hahaha...u r so lucky cikbunny.terus maju wahai para blogger

    ReplyDelete
  4. Waa , nyesal tak tau benda ni awal-2 ==

    ReplyDelete
  5. wow best tu dpt duit..em so cik bunny wat apa ngn not rm50 tuu?hehe gosip2x

    ReplyDelete
  6. @ ::Misz sunsWeetz::
    ntah la
    simpan dalam tabung cukup =)

    ReplyDelete
  7. mak aihhhh. bestnye dpt cash. nak jugakkkkkkkk. hee. ;)

    ReplyDelete