For You ^_^

Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday: Reward untuk Blogger!


Cash out buat kali ke-2 pada 18 Jan 2011 iaitu hari Rabu sebab Cik Bunny tak suka nak tunggu lama. Nak duit churp2 banyak macam Cik Bunny? KLIK SINI


Reward untuk mereka yang sudi klik Churp2 Cik Bunny =)

Next target: Sold.My dan Video Hangat Tahun Baru Cina 2012 dari Petronas . Jom Tengok! ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



11 comments:

  1. ble, itupon kalo dapat gi rumah cik bunny =p

    ReplyDelete
  2. nak juga....tapi line tenet sangat lah slow sampai nak buka churp2 pun tak dapat......!! geram!

    ReplyDelete
  3. selalu je post kat mne2 tapi cam tak naik pon.sian kan.orang tak sudi klik kot.wuuuu...papepon,tahniah.murah rezeki

    ReplyDelete
  4. bunny..murah rezeki...tanya sikit boleh?agak2 la bila masa paling sesuai nk daftar ngan nuffnang?masih baru sgt in blogging,rasa2nye blog koman spanar saya boleh jalan ke idak?nk chup2 bagai tu kena daftar ngan nuffnang dulu ke?tolong saya pls...

    ReplyDelete
  5. wah!!! bestnya...kmk lom pernah cash out gik churp2...huhuhu

    ReplyDelete
  6. wow da cash out duit churp2 haha..ehm bila la MS nak rasa duit nuff lak hehe churp2 pun bila gamaknya dpt rasa...hehe

    ReplyDelete
  7. untungla cik bunny dh cashout. jelesnye. huhu.

    ReplyDelete