For You ^_^

Monday, February 13, 2012

Cara Buat Duit Dengan Internet

Salam 1 Malaysia,
Ramai rakan2 blogger sekarang ni buat duit melalui internet terutamanya "duit masuk dengan klik link", ala kira macam Heartbeat jugak le.


Dipetik dari atok google

Sekarang, Cik Bunny nak share pasal Kelab Jutawan. Korang prasan tak kenapa ramai blogger join Kelab Jutawan? Kelab ni kira macam buat duit melalui program affiliate. Apa itu affiliate? Apa yang Cik Bunny tau pasal affiliate ni adalah rakan pemasaran di internet. Macam di alam realiti, if korang dah Join, ibarat korang dah jadi jurujual.

Jangan risau, Kelab Jutawan ni bukanlah scam. Secara officially kelab ni didaftarkan as Sujairi KJ Enterprise (002046530-W). Semestinya best korang join ni. Dapat pulangan wang yang lumayan ^_^

Testimoni dari Pengguna Kelab Jutawan





Dan banyak lagi...


How To Join?

1) Klik Di sini untuk daftar.

2) Scroll dibawah untuk cari form pendaftaran. Dah jumpa? Masukkan nama dan email.

3) Selepas daftar, check email inbox untuk pengesahan.

4) anda menerima newsletter daripada Kelab Jutawan untuk anda promote dan semestinya duit masuk.


Tu je. Tak susah bukan? Tunggu apa lagi, jom daftar sekarang! =D



P/S: Disable comment. Jika anda berminat untuk review blog/website anda di blog Cik Bunny, sila ke page pengiklanan
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html