For You ^_^

Thursday, February 9, 2012

Cara Membeli Antivirus Terbaik Secara Online

Salam 1 blogger,
sambungan dari entri ini, kepada yang tengah survey antivirus2 ni, Cik Bunny cadangkan gi je blogshop Kedai Kaspersky Online. Yang pastinya menjadi pilihan terbaik membeli antivirus secara online kerana antivirus yang dijual di KKO berkualiti dan mempromosi dengan harga yang murah. KKO ni bukan sahaja mempromosi produk tapi berkongsi maklumat info2 menarik.



Macam mana nak beli Antivirus KKO?

1) pilih produk antivirus DI SINI.

2) PM/SMS KKO di nombor 013-3228316 untuk membuat pertanyaan stok.

3) Masukkan bayaran ke dalam akaun bank (Maybank/CIMB) mengikut nilai yang ditetapkan..

AKAUN :
NORFAHIRA FAUZI
Maybank : 162384812597
CIMB : 12080001946208


4) Emel butiran pembayaran ke chessmily_gurl@yahoo.com

5) Setelah pengesahan pembayaran dibuat, activation code, link download & cara install akan dihantar ke emel anda secepat mungkin (kurang 24 jam daripada tempoh pembayaran).


Itu je. tak susah pon nak beli antivirus kan ^_^ Nak tau update info terbaru dari KKO? Tunggu apalagi, jom terjah blog kedaikasperskyonline.blogspot.com dan jangan lupa tekan butang join this site untuk FOLLOW blog ini.

Detail Kedai Kaspersky Online
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Kedai-Kaspersky-Online/160439734051466
Email: chessmily_gurl@yahoo.com
SMS: 013-3228316 (iera)


P/S: Disable Comment. Sebarang pertanyaan atau komen sila ke http://kedaikasperskyonline.blogspot.com
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html