For You ^_^

Tuesday, March 6, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

STICKY POST FOR GIVEAWAY

Salam 1 blogger,
Entri lepas, Cik Bunny dah umumkan pemenang giveaway. Bagi yang tak menang tu, jangan bersedih. Cik Bunny nak anjurkan giveaway lagi! Untuk giveaway ni, hadiah semestinya lebih banyak berbanding giveaway lepas. Very2 thanks to all sponsor yang sudi nak bagi hadiah untuk giveaway ni. Jom join sekarang!


Syarat untuk Join




1) Mempunyai alamat di Malaysia.

2) Tak wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.

3) Buat satu entri bertajuk "Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!" Tajuk lain selain ni akan di reject.

4) Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.

5) Letak link sponsor dalam entri:


6) Wajib like dan follow sponsor KECUALI dinyatakan untuk tidak wajib follow/like *pihak sponsor bukan sekadar menaja, tapi segelintir daripada mereka akan umumkan pemenang giveaway. So, please be alert k.

7) Tag kalau nak tag *tak wajib

8) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 6 March 2012

Pastikan korang ikut syarat2 di atas sebelum tarikh tutup. URL penyertaan sahaja akan diapprove!
PERINGATAN: Sponsor Ditutup!


Senarai Hadiah untuk 35 pemenang bertuah (Random.org)



Sponsored By dyahaha.com
skincare product mini set ( 2 pemenang)

Sponsored By Syazwani
Topup RM10 (1 pemenang)
Set SAKURA BELLA (1 pemenang)




Sponsored By Gojez Houz
Collagen Dust (Peptan Pure Collagen Powder) 40g (bernilai RM35.00 setiap satu) 2 pemenang


Sponsored By Pashmina Wardrobe
Plain color pashmina (3 pemenang)

Sponsored By Intan Nabilah
Tudung (2 pemenang)

Sponsored By Niena Sofea
2 pcs shawl jojet (1 pemenang)


Sponsored By Ajriya Amran
1 unit couple keychain and 2 unit handphone keychain (3 pemenang)

Sponsored By Nur Zulaikha
1 notebook (1 pemenang)

Sponsored By AnGeLFiRe Sh0ps
Topup RM10 (3 pemenang)

Sponsored By Nia Ryani
top up RM5 (2 pemenang)

Sponsored By Miss Lovouis
Banner blog (3 pemenang)
Background blog (2 pemenang)

Sponsored By Sho Reen
Topup RM5 untuk Maxis & Celcom (2 pemenang)
Frame untuk shoutbox (2 pemenang)

Sponsored By Eza Stories
Header (3 pemenang)

Sponsored By Aisyah Hashim
edit gambar (2 pemenang)





Senarai Hadiah untuk Seorang Pemenang bagi entry penyertaan yang memiliki komen terbanyak

1x Business Card Design & Print (Custome, ikut pemenang nak letak ape) Tajaan Mosumart Design Enterprise

1x t-shirt Sarawak Saiz S (Putih/Kelabu) Tajaan Sejuta Rasa Mak Usu: Blog / Fanpage





P/S: Kepada sesiapa yang berminat untuk promote blog/website di blog Cik Bunny boleh rujuk di entri Pengiklanan. (10k pageviews sebulan, trafik mungkin akan naik sebab giveaway)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



345 comments:

  1. http://ikinas.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  2. http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join_05.html

    ReplyDelete
  3. http://miszcahayagembira.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  4. http://vip98.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    nk join ;)) tapi kan saya dok ostel macam mane??

    ReplyDelete
  5. http://teddybomb.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  6. sarah join lagi.. ^_^

    http://budakmanja94.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  7. http://ierasukamenaip.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagijoin.html JOINN.

    ReplyDelete
  8. http://alisa-dluverrs.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  9. http://yukieapple.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  10. done :)

    http://nurushshifaa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    nak sangat dapat hadiah tu . hehe .

    ReplyDelete
  11. Yunk ! sis join ^^

    Link:
    http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    id fb: Wadiatul Asfah
    id blog: Ms Sunsweetz

    ReplyDelete
  12. joining
    http://faralalalala.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  13. Saya join ya Cik Bunny :)

    http://nyonyasuperb.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  14. http://snazlolaloli.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    dh join~~

    ReplyDelete
  15. cik bunny..saya join..:)
    http://lazylikescrazy.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagijoin.html

    ReplyDelete
  16. http://mimialeena.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
    join :D

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah done(:

    http://ezzamalik.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  18. Cik bunny, saya join :)
    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  19. me join:)
    http://realitihidupseoranginsan.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  20. بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم


    saya join :D


    http://hellohaifollow.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  21. http://2octobersecret.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  23. thanks jemput :) hmm hrp2 betuha kali ni ! :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  24. http://momodomowinky.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  25. salam..ieza join sekali lagi GA Cik Bunny nih..:)

    http://mieza221088.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  26. join lagi! :)

    http://sigulagulacinta.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  27. http://www.dyladiaries.co.cc/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  28. Azza join. .

    http://azzalifestory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  29. Sempat lagi kan?

    http://ina-nana99.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  30. Nak joinnnn :D

    http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  31. join lagi sekali ye Cik Bunny ?
    http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum :)

    syazana join ye .

    http://syazana-berryboo.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    hrap-2 ade luck . aminn

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah. dah selesai foolow n like page sponsor.
    join sekali ye :)


    http://iniblogtesting.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  34. joined ye cik bunny!!

    http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagijoin.html

    ReplyDelete
  35. http://faraathira.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
    buat comey disni :)

    ReplyDelete
  36. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    JOIN (:

    ReplyDelete
  37. http://iloveyousweetstalkers.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



    Saya Join ♥

    ReplyDelete
  38. sy join sys , hrap sngt nk mng GA ni . Hdiah ohseemm .
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  39. join :)
    http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  40. done :)
    http://ctspyriess.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  41. nak join boleh ?

    http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/02/contest-cik-bunny-buat-giveaway-lagi.html

    ReplyDelete
  42. join , hope menang :)

    http://hafizabasiruddin.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  43. join ..

    http://sayapunyabueno.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  44. hey, saye join GA ni... please tengok... (:

    http://igotmoreswagthanyou.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  45. join :D

    http://miraliciousme.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  46. Join :)

    http://nurulbasyirah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  47. http://datinqatst.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  48. http://afiqah2002.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  49. Join . Done like & follow sponsor :)

    http://budaxgilerkpop.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  50. hi
    terima kasih sbb ajak mori tuk join GA nie..

    nie url mori : http://dashura-adbot.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    tu jer..
    selamat mlm. :)

    ReplyDelete
  51. join . :)

    http://farahbatrisyia99.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  52. Join !

    http://azzlynlifestory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  53. fafa join !!

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  54. http://diarydailydyla.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  55. join :)

    http://iniciteaxoe.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  56. JOIN

    http://haqitaziaf.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  57. tq jemput sis join...

    http://afiman81.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    hope ada rezeki sis

    ReplyDelete
  58. join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  59. http://diaryowdiary.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  60. join :)

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  61. join . =)

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  62. http://coklateyes.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  63. sy join hope mng :) http://coretansipeah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  64. dhira join.. thanks~

    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  65. As-salam..

    Kak Nida turut sama.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    tq:)

    ReplyDelete
  66. yana join ..arap ade rezeki di sini..
    http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  67. Cuba nasib lagi . hehe

    http://inaamyza.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  68. join :)

    http://momiemonsta.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  69. nadia join

    http://misshongki.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  70. miera dah joined ! =D

    http://sidolceamiraii.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  71. kak...saye join... ^_^

    http://atiqahadzlin.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  72. Join (:

    http://dilaazie.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  73. asiah nak join..


    http://asiahsukacontest.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  74. Wanna join too ,
    http://thewootgirldiary.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join_06.html

    ReplyDelete
  75. saya join ye . :)

    http://epalburuk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  76. http://purplepanlate.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    Join cik bunny <3

    ReplyDelete
  77. salam. join sini

    http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  78. Lyeen join Cik Bunny

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  79. Sy joinn lagi . hee :D

    http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  80. Sy join ! :)

    http://opspintuhatiku.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  81. http://fromlensecamera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  82. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  83. saya join lagi :)

    http://littlelalalin.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  84. sye join :)

    http://nurhidayah-00.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  85. Saye dah Join!Hope saye Bertuah!

    http://amirah-hafizah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  86. joined :)

    http://zatieebayim.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  87. http://akulovehunter.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    saya join....thanks :)

    ReplyDelete
  88. join .

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  89. JOIN GIVEAWAY...

    http://shimaituaku.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  90. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  91. salam,,join ya..

    http://mrsbullat.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  92. http://ema-mel0dy.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  93. join


    http://tyhafatyha.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  94. mek join..;)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  95. Join

    http://helloimaqeela-pinkydream.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagijoin.html

    ReplyDelete
  96. join :)

    http://pupel.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  97. join sudaa..=p
    http://queraizacullen.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  98. Join jugak :D
    http://zhazmi.net/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join-sekarang/

    ReplyDelete
  99. cik bunny,dya join.. :D

    http://haifanadia.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  100. saya join :)
    http://lurvebintang.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  101. assalamualaikum, saya join !

    http://masnayli.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  102. elialaily join..

    http://elialaily.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    id follow ; elia_laily
    id fb ; Azizi CoOl
    email ; elia_laily@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. cik wana join ya!

    http://syazrim.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  104. JOIN,

    http://ouhhhh.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    :)

    ReplyDelete
  105. http://flowers-on-me.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
    Join ! Mnee tau ade rezeki kan !?

    ReplyDelete
  106. http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  107. Salam.

    Mokcik ann zack join...

    http://macam-macam-ann.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  108. salam..


    1st time join giveaway ciik bunny cute..^

    http://cintakhalifah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  109. assalamualaikum.. dah join =)
    http://cik13februari.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  110. nak hadiah !!!
    http://wafaawla.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  111. http://a-girl-with-a-heart.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    joinn :)

    ReplyDelete
  112. hye fa br jer join

    http://citerkumrsfaz.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  113. masih sempatkan..?
    saya join ya..!

    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  114. join

    http://hidayahd.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  115. saya join :
    http://dieyapolkadotspink.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  116. http://usharapa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  117. saya join ye..=P

    http://jaripenatmenaip.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  118. http://diyana-wr.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  119. http://ehhyou.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  120. http://happiestgirlzezzaty.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    first time join

    ReplyDelete
  121. saya jOin...:D


    http://chickypompom.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  122. join join :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    thanksss!

    ReplyDelete
  123. http://mustwaniekl.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    MAS JOIN

    ReplyDelete
  124. nak join...

    http://all-contest-ga.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    moga2 terlekat jugak...hehe

    ReplyDelete
  125. http://madieygadis98.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    saya join~

    ReplyDelete
  126. Join :)

    http://puteri-zelynn.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  127. Salam, nak join sama. Moga2 ade tuah dan rezeki yg dpt saye menangi. AMin

    http://www.akmarwati.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    Jemput join ga saye skali..thanks
    http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  128. thanks sbb jmput sy join GA ni sys...

    http://meeralymie.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  129. aisyahfauzoli93.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  130. Join :)
    http://reenazreena.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  131. join
    http://mamaishazah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
    fb:soo.min
    ok

    ReplyDelete
  132. saya join

    http://suhadarazman.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  133. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  134. salam ! aina dtg nihh ! hee .. ainaa joinnn :'D

    http://ainafarahindomo.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  135. cik eca try join..

    http://cikecasikecik.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  136. join :)

    http://garisgariskehidupan.blogspot.com/2012/01/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  137. cikhoneybee dtg join :)

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  138. http://lurvezzera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  139. thanks invite.. eqha join !

    http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  140. Thanks tagged utk joint contest :)

    http://thesuperlittlegend.blogspot.com/2012/02/tagged-contest.html

    ReplyDelete
  141. yeay.saya join gak akhirnya.moga ada tuah untuk menang.hehehe

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  142. Meyra Join .
    http://myfakesmiling.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  143. CK join ye.

    id follower-cempaka kuning
    id fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  144. saya join

    http://appleshera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  145. http://dastorymorry.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  146. saya join (;

    http://sayasyazwina.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  147. slm..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    tQ~

    ReplyDelete
  148. saya joinn :))

    http://sukisuka26.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi.html

    ReplyDelete
  149. cik ai da join da.
    muge2x ader rezeki cik ai kali ni.
    amin =)

    http://kupu2xgemuk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  150. sy join ^_^
    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  151. http://becauseofmehanna.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  152. Hai, Join lagi!

    http://nuruls13.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-jom-join.html

    ReplyDelete
  153. cuba nasib kali kedua . hope lucky :)
    http://hernameismiezah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  154. Yaya join utk kali kedua ... yg dulu xdpt.. harap yg ni dpt !

    http://belog-pink.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  155. Assalamualaikum :) Join G.A

    http://fitrianizain.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join_12.html

    ReplyDelete
  156. http://akumizzayda.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  157. join :)

    http://fatmafazira.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  158. i am joining you :)

    http://faratikasuzastri.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  159. saya join..


    http://hotstorythisyear.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  160. join..

    http://puanhartyruncing.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  161. bismillahhirrahmanirrahim. saya join. :)

    http://eiqavandetta.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  162. dear . join!


    http://siapaitulauren.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  163. http://sayamydaa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  164. http://inspirebunny.blogspot.com/2012/02/giveaway.html

    ReplyDelete
  165. kite join :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  166. http://storyaboutcintot.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  167. Hi, saya da join contest, nih link saya~=)

    http://jubah-wanita-modern.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  168. Saya Join In !!!

    Yey...haha

    http://erysha-shahiera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  169. hye, sy join ;http://abcdefykalavera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  170. siap :)

    http://farahmajdiah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  171. hye hyee hyeee lynn da j0int GA nieh..lynn da f0l0w n like sume sp0ns0r2 yg sis kasi =)

    http://mislalynnbel0g.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  172. join :D
    http://pinatsafina.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  173. joinde:]
    terima kasih sebb invite :]

    http://erasyahirah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  174. Join !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  175. cikbunny...

    join GA nih...yg lepas takde rezeki..harap kali nih rezeki saya...=)

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  176. join

    http://lipstikpinkk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  177. woaa ! ramai nye join . macam takde harapan pulak . heee ~ hoiyt-2 jgn putus asa .. huhuhuhuh .. kiera join k :)

    http://iralone09.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  178. join :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  179. join ,

    http://anakwanpunyacerita.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  180. join here :')

    http://myheartsay-ilovemyblog.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  181. http://najwazukri.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    join..hope menang pulak :)
    amin~~

    btw..thanks sis coz invite me :)

    ReplyDelete
  182. salam, join sini ^^

    http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  183. yana join ye...
    http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  184. saya nak join yea?
    http://littlechickmar.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    sponsor semua dah like~ thanks....

    ReplyDelete
  185. http://giveaway-only.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  186. dah joined..
    http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  187. join
    http://cikharty.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  188. join... done follow...
    http://airaamir.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  189. Akak, saya join giveaway ni..
    Terima kasih sbb ajak!

    http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  190. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    muja join :D

    ReplyDelete
  191. saya join.. =)
    http://qilah-all-black.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  192. saya join.. =)
    http://qilah-all-black.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  193. http://rararoo.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-ga-lagi.html
    fara join...=)

    ReplyDelete
  194. joinn

    http://iloveyoufollowers.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  195. Salam..atie join :)

    http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    dh Follow blog & Like fb/fanpage sponsor..

    ID fb: Hasni Muniati
    ID follower: gadis pekan

    ^_^

    ReplyDelete
  196. http://ainaqilah74.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    tengop saya punye , yerr.. =)

    ReplyDelete
  197. Fuhhh , ramainya join . hope menang lhaa :)

    http://aien-nshitobi.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete
  198. http://izyanstory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    Joinnn :D

    ReplyDelete
  199. ~JoiN~

    http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    Kalau ada ape2 beritahu yer

    ReplyDelete
  200. Hi dear..
    Kak lily datang join GA awak :D

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete