For You ^_^

Saturday, February 11, 2012

PEMENANG BARU Mega Giveaway By Cik Bunny


Salam 1 blogger,
minggu lepas, Cik Bunny dah umumkan pemenang giveaway. Semalam adalah hari terakhir untuk hantar detail pemenang. Seperti yang dijanjikan dalam entri ni, Cik Bunny ingin mohon maaf kerana hari ini Cik Bunny nak putuskan untuk batalkan kemenangan kepada 3 peserta kerana gagal menghantar detail2 tersebut. Jadi Cik Bunny nak umumkan pemenang baru.

PEMENANG BARU MEGA GIVEAWAY BY CIK BUNNY


PEMENANG HADIAH TAJAAN HERBA TIHARA (crochet bookmark):
423. http://izad-mohd.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

Butiran yang perlu dihantar:
  • Nombor anda dalam senarai peserta dan link entri penyertaan
  • nama penuh
  • alamat
  • no telefon
dan hantarkan ke imafahima@yahoo.com


PEMENANG HADIAH TAJAAN ATIENABILA (Header):
9. http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

Butiran yang perlu dihantar:
  • Nombor anda dalam senarai peserta dan link entri penyertaan
  • warna header
  • font (kalau ada)
  • pic kalau nk letak pic sendri
  • quote or kata2 yg nk diletakkan dalam header
dan hantarkan ke imafahima@yahoo.com

PEMENANG HADIAH TAJAAN IKA (Header):
481. http://budak-strawberry.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

Butiran yang perlu dihantar:
  • Nombor anda dalam senarai peserta dan link entri penyertaan
  • URL blog untuk header
  • nama blog
  • tagline blog
  • theme
  • berbackground atau transparent
  • email pemenang
dan hantarkan ke imafahima@yahoo.com


Kepada 3 pemenang baru, sila hantar butiran lengkap masing2 sebelum 18 February 2012. Cik Bunny akan hantar semua detail2 pemenang ke sponsor hari ini. Jadi segala pengurusan hadiah diuruskan oleh sponsor masing2. Semoga hadiah sampai ke tangan pemenang =)

Kepada yang tak menang tu jangan sedih. Cik Bunny dah anjurkan giveaway baru, kalau sudi nak join KLIK SINI. Semoga bertuah ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. oshin ada send kat CB detail kt emel..ada dapat tak ?

    ReplyDelete
  2. tahniah buat para pemenang baru

    ps : jauh giler beza saya ngan pengomen ranking 3.hahahaha

    ReplyDelete
  3. pecut la ngan keta F1 skalipon

    ReplyDelete