For You ^_^

Thursday, February 2, 2012

PEMENANG Mega Giveaway by Cik Bunny? [PART 6]

Salam 1 blogger,
update giveaway sebelum ni:


Uit, hari ni Cik Bunny umumkan pemenang giveaway? wait....wait....wait.... sabar dulu. Cik Bunny belum umumkan pemenang giveaway buat masa ni sebab review sponsor2 giveaway harus diutamakan supaya korang dah laksanakan syarat2 untuk sponsor dengan sepenuhnya. Jika tidak, penyertaan korang akan direject and say goodbye to harapan nak menang =.= .So, please be alert k.

Kali ni Cik Bunny ingin memperkenalkan 2 blogger sekaligus dan kedua dua blogger ni merupakan sponsor untuk header.

Sponsor Header Pertama , Atien Nabila



klik header untuk ke blog Atien Nabila


Pemilik asal blog Atien Nabila?



Fatin Nabilah Binti Rozali
19/02/1992
Puchong,Selangor...
SMILE ALWAYS!!! ^_^

Detail Selanjutnya mengenai Atien Nabila (sila follow):

Blog:
http://atienabila.blogspot.com
*Untuk tempahan doodle, banner, watermark, signature, header n edit blog jom tengok kat sini







Sponsor Header Kedua, Belog Angah



klik header untuk ke blog Angah


Pemilik asal Belog Angah?



ATIKAH LAILA M.ADAM
Umur dirahsiakan
BINTANG SAGITAURUS
STILL STUDY
SINGLE
SUKE MENCUBA RESEPI YANG BARU =)

Detail Selanjutnya mengenai Atien Nabila (sila like/follow):

Blog:
http://homecheekeyka.blogspot.com
Facebook: http://www.facebook.com/mikasoblog
*Untuk Tempahan Header sila ke sini
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



7 comments:

  1. hahahaha..ingatkan dah nak announce pemenang tadi.baru nak ucap tahniah.bagus betul ada ramai sudi sponsor ni kan.

    ReplyDelete
  2. Salam ...
    CB . Tnye jap..total sponsors ntok GA ni ade 8 kan?
    (not included u)
    Tol x?
    Saye agak konfius d cni.. Sbb takot ade yg tetinggal
    :P

    ReplyDelete
  3. ok dah lama follow kedua-dua blogger ni :) rasdanya semua dah follow :D klu ada yg accidentally x difollow, inform saya kat blog ek.. joel-leslie.blogspot.com :) thanksss cik bunny!

    ReplyDelete
  4. okei udah follow..if da miss xfollow kasi tau erk...:)

    ReplyDelete
  5. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/happy-birthday-poblack-b-zingersecret.html

    http://sabryoppa.blogspot.com/2012/02/ketika-dating-kali-pertama.html

    ReplyDelete
  6. nasib baik check balik .
    ada yang tertinggal lagi . uhukz .:)

    ReplyDelete