For You ^_^

Saturday, February 4, 2012

PEMENANG Mega Giveaway By Cik Bunny


Salam 1 blogger,
sekian lama giveaway berlansung, Alhamdullilah giveaway ni berjaya mendapat sambutan yang menggalakkan sehingga 500 penyertaan. Kini keputusan pemenang Mega Giveaway by Cik Bunny ada disini. Jadi, jika ada sebarang list entri peserta yang tertinggal tu TIDAK DITERIMA. Pemenang dipilih berdasarkan random.org dan entri lengkap peserta. Tanpa membuang masa lagi Cik Bunny nak umumkan pemenang:


PEMENANG HADIAH TAJAAN Amir Nawawi (T- SHIRT):

331. http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html


PEMENANG HADIAH TAJAAN AMELY AFANDI (Blouse):

311. http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html


PEMENANG HADIAH TAJAAN MIRA MIRAIE (selendang 2 helai , 2 pasang brooch butang comel (2set) dan 2 scarf dr nuraisyah's scarf n design):

446. http://najwazukri.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
333. http://sepupusepakat.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html


PEMENANG HADIAH TAJAAN Shawls Gallery (Shawl 2x):

112. http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html



PEMENANG HADIAH TAJAAN HERBA TIHARA (crochet bookmark):

151. http://hi-iamchildish.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html


PEMENANG HADIAH TAJAAN ATIENABILA (Header):

320. http://syegilestory.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
468. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
396. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html


PEMENANG HADIAH TAJAAN Kedai Kaspersky Online (KKO) (Top Up RM5):

225. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
329. http://adyhufflepuff.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
73. http://cheriterangekngok.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
220. http://firshastory.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

PEMENANG HADIAH TAJAAN IKA (Header):

288. http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
380. http://emmileen.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html





PEMENANG HADIAH TAJAAN Cik Bunny:

Top Commentor:
1. ::Misz sunsWeetz::
2. Nur Anisah dan 9n0L4


Top Referral:
390. http://www.kakyong.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
  • Voucher 2000 points untuk Octove.com + Free iklan pakej B (RSS) selama sebulan



Kepada pemenang tajaan Cik Bunny, untuk pengetahuan, dengan points tu korang boleh pilih dan beli apa saja items yang ada di Octove point shop. Bila dah confirm nak beli, just bagi detail nama item(s), nama penuh, alamat penuh, dan no. telefon ke imafahima@yahoo.com atau mesej to my octove account: http://octove.com/InspireBunny. Buat masa ni, staff Octove masih update stock baru. Harap bersabar k =)


Tahniah kepada semua pemenang. Sila ke ENTRI NI untuk mengetahui detail- detail yang perlu dihantar.

Kepada yang tak menang tu, jangan sedih. InsyaAllah, Cik Bunny akan anjurkan giveaway lagi dalam masa terdekat ni sebab ada pihak sponsor yang sudi bagi hadiah untuk next giveaway dan mungkin hadiah tu bakal digandakan berbanding giveaway ni. STAY TUNED... =)

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



21 comments:

  1. wau .. best nye .. he3 ,, mesti join untuk yang akan datang ..

    ReplyDelete
  2. huhu.. saya join gak ga ni tpi tak menang.. huhu.. :C

    ReplyDelete
  3. yg x menang, jgn sedih. CB nak buat giveaway lagi ni =)

    ReplyDelete
  4. ok CB..nnt Ms bagi tau apa yg Ms nk kt email CB..bila tock da update huhu anyway thankz for the adding fwen tuu hihi 1st time ni join octove hihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah . mcm tak pcaye je . thanks CB :)

    ReplyDelete
  6. xmenang . huhu
    xsbr nk join next giveaway .

    ReplyDelete
  7. wow xsngka dpt mnang GA ni..hihi thankz cik bunny..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah buat para pemenang.nak cabar untuk top commentor pon payah kalau orang lain komen sampai banyak gitu.tak dapek la den.hahahaha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah , first time ni qila dapat . hehe :p terima kasih cik bunny (:

    ReplyDelete
  10. ye2.. eiqa menang..
    thanks cik bunny..
    hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhhh bestnyaaaaa! terlepasss. huhu lain kali kalau buat GA riger2 tauu hehe

    now join contest nia jommm

    http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

    hee

    ReplyDelete
  12. terima kasih cik bunny..

    Tahniah buat semua pemenang...

    Alhamdulillah, tak sangka pulak leh jd top referral ni..

    cuma sedikit blurr, camno nak claim hadiah nya tu... hrp2 dpt beri sedikit pencerahan...

    ReplyDelete
  13. n3 penghargaan utk cik bunny

    http://www.kakyong.com/2012/02/rezeki-di-awal-bulan-feb-2012.html

    ReplyDelete
  14. TQ cik bunny. baru je sign up octove. huhu. hrp dpt tunjuk ajar. ;)

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah. saya menang,,
    terimakasih cik bunny!!
    saya dh hantar detail yg diperlukan. thanks! =)

    ReplyDelete
  16. 1st time jon dari blog awak...selamat berkenalan..n thank to ratu zaleqha tengok dari blog dia n dah follow awak...thanks ya...

    http://sysygawk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

    ReplyDelete