For You ^_^

Friday, February 3, 2012

Pengumuman Peserta Mega Giveaway by Cik Bunny [PART 7]

Salam 1 blogger,
update giveaway sebelum ni:


Sebelum Cik Bunnny nak review sponsor terakhir, pastikan korang dah follow/like sponsor selepas direview. Untuk mengetahui sponsor2 untuk giveaway Cik Bunny boleh rujuk list2 pengumuman diatas. Sekiranya pemenang diumumkan tapi pemenang tersebut tidak mematuhi syarat2 giveaway terutamanya follow/like sponsor, Cik Bunny terpaksa pick pemenang baru. Baru fair. So, please be alert k. Tak susah pon, skit je ~keke

Sponsor terakhir ni ialah blog Kedai Kaspersky Online.

Ape yang best di blog Kedai Kaspersky Online?


klik banner untuk terjah blog KKO


  1. Harga promosi serendah sehingga RM15. Sila rujuk ENTRI NI
  2. Tahukah anda produk yang dijual kat http://kedaikasperskyonline.blogspot.com sebenarnya produk TOP 2 Antivirus Terbaik 2011. Kalau tak caye sila terjah ENTRI NI
  3. Blog Kedai Kaspersky Online bukan sekadar cerita mengenai Antivirus saja, tapi pelbagai info menarik yang dikongsi semestinya korang tertarik. Antaranya ialah:

Entri yang berjaya tarik ramai pengunjung: PANAS!!! GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR 17A1!!!



Detail Selanjutnya mengenai KKO (sila like/follow):

Blog:
http://kedaikasperskyonline.blogspot.com
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Kedai-Kaspersky-Online/160439734051466

*Untuk tempahan antivirus, sila ke ENTRI NI
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. memang seswai la post ni ngan saya.hehehe...kaspersky saya dah nak expired.leh la singgah KKO.

    ReplyDelete