For You ^_^

Tuesday, February 28, 2012

Sponsor Cik Bunny Anjurkan Giveaway!

Salam 1 blogger,
Sekarang ni bukan Cik Bunny sorang je yang anjurkan giveaway, ada sorang blogger juga salah seorang sponsor giveaway ni pon ada buat giveaway. kalau nak tau giveaway apa yang dia anjurkan, sila baca entri ni sampai habis!


klik banner untuk join


Giveaway dari Niena Sofea menyediakan lebih dari 50 hadiah! Ulang sekali lagi, 50 HADIAH! Mana tau kot kalau korang tak de rezeki dari giveaway cik Bunny, korang boleh cuba nasib untuk join giveaway Niena Sofea. Giveaway ini akan ditutup pada 1 Jun 2012. Walaupon masih lama lagi untuk join tapi mana tau kot mungkin tetiba ditutup lebih awal. So, lebih baik cepat2 join sebelum tarikh tutup!
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. wah.. nampak macam best je.. byknye hadiah :D

    ReplyDelete
  2. nak join tapi skang ni memang busy je memanjang.waaaaa

    ReplyDelete