For You ^_^

Sunday, February 26, 2012

Stimbot Sambil SEEfood

Salam 1 blogger,
Hari tu Cik Bunny dan family dijemput ke rumah saudara sebelah bapa untuk berBBQ. Tapi bukan saja berBBQ malah tidak lupa bersama umai Sarawak dan stimbot!







Nak buat stimbot ni senang je. Just celupkan sayur, bebola ikan, udang, sosej dan apa saja makanan ikut kreativiti korang asalkan cepat masak ke dalam air panas (with Secukup Rasa + secubit garam). Tak susah kan...Jimat duit dari makan kat luar ~keke



Cerita stimbot sampai disini je. Giliran nak share pasal See Food pulak. Cik Bunny rasa ramai dikalangan rakyat Malaysia kot bila sebut pasal "See Food" teringat filem animasi 3D buatan Malaysia yang semestinya dibanggakan lebih2 lagi ditanyangkan mungkin di 90 buah negara atau lebih. Pada Cik Bunny, filem macam nilah boleh dikatakan wajib ditonton.



First time Cik Bunny tengok trailer ni kat TV. Disangka filem Hollywood punya, terkedu tengok scene ada wau hanya sekali imbas. Rupa rupanya ni filem anak tempatan =.= Untuk pengetahuan korang, filem SeeFood mengambil masa selama 4 tahun 2 bulan untuk menyiapkan secara keseluruhannya. Pepaham jela betapa susahnya nak buat filem camni walaupun seminit. Nway, tak sabar nak tengok SeeFood FULL movie...

P/S: Apa kene mengena stimbot dengan seefood? Teka lah sendiri =p
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. http://miedagomez.blogspot.com
    follow taw...

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je stimboat tu.pergghhh

    ps : cikbunny kena tag.hehehe

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. waahh! sedap ni (sambel telan air liur)

    ReplyDelete
  4. eseh.. stimbot tu. nyum3. lama dh x makan stimbot ni. best aaa cite seefood tu (:

    ReplyDelete
  5. macam ade nampak brokoli eh. huhu. baru kejap tadi makan. ;)

    ReplyDelete