For You ^_^

Tuesday, March 27, 2012

Blog Cik Bunny Bertukar Wajah


Salam 1 Malaysia,
Setelah sekian lama blog ni buat pembedahan plastik dari simple template kepada blogskin, akhirnya siap juga. Walaupun dah tukar, kenapa Cik Bunny still pilih warna biru sebagai warna tema blog ni? Sebab warna biru bukan saja warna kegemaran Cik Bunny, malah warna biru pembawa ketenangan, nampak cool dan sedap mata memandang pengunjung. Tiada widget mengarut. So memudahkan pengunjung baca segala entri Cik Bunny. Tema biru juga sesuai untuk semua jenis entri tak kira entri sedih mahupun entri lepas geram. lol

Cik Bunny ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Cik Ena atas sudi buatkan header free untuk Cik Bunny. Marshmallow kawaii tengah senyum dengan tagline pilihan Cik Bunny iaitu "don't cry because it's over, smile because it happened". Yela, mana tau kot ada pengunjung tengah sedih dan bila singgah blog ni dah bertukar jadi senyum. ~keke

Also thanks to Rahma Maulidhina dan Chocolettha for your basecodes. Tanpa mereka, template ni takkan wujud. Tak lupa juga blogger Amna kerana dia orang pertama yang komen pasal template ni. Cik Bunny baru je buat entri pasal template ni Amna dah awal respon. cepat tol *haha Nway, jangan lupa untuk join giveaway Amna tau. *sempat promote XD


So apa pendapat korang mengenai template ni? ok tak? or perlu buat penambahan ke ape ke...

Peringatan: ruangan komen ada kat bawah tajuk entri ye. harap maklum... =.=

P/S: korang prasan tak tiada widget nuffnang mahupun advertlets kat sini?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. cantik la fahima! nampak lagi kemas. tagline tu pun best! :)

    ReplyDelete
  2. Wahh~ makin comel ! Ok je ! Sedap mata memandang masuk cnie. Rasa tenang je :))

    Ehh~ a'ah la kan. Memang xde nuff lah. Ngee :DD

    ReplyDelete
  3. wahh..mkin kemas tp mana shout box.......

    ReplyDelete
  4. @profnie
    shoutbox di ruang tamu
    keke

    ReplyDelete
  5. lawa la CB punya blog. masih biru je mcm selalu. suka suka !

    ReplyDelete
  6. wow..haha..blue2 sky gtu .. :)

    ReplyDelete
  7. cantikk lahh :D jlezzzz ^^ . huihui !

    ReplyDelete
  8. Hee , terima kasih CB :))



    Tenang :))

    ReplyDelete
  9. nmpak lagi kemas lahh kak , comeyy :D

    ReplyDelete
  10. comel cik Bunny...sejuk jer mata memndang..biru itu lembut....ceria..

    ReplyDelete
  11. sejuk mata memandang bila terjah blog cikbunny ni.hehehe...

    ReplyDelete
  12. still ruang tamu eh. hee. haah mane nuffy?

    ReplyDelete