For You ^_^

Monday, March 26, 2012

[LAST] Senarai PEMENANG yang Belum Tuntut Hadiah!



Salam 1 blogger,

Seperti yang telah dinyatakan dalam entri ini, sekiranya pemenang tersebut gagal menghantar detail untuk tuntut hadiah sebelum 25 Mac 2012, Cik Bunny akan umumkan pemenang baru.

Kepada pemenang yang tersenarai dibawah, Kali ini Cik Bunny nak bagi peluang terakhir korang untuk hantar detail sebelum 26 Mac 2012, pukul 7 Malam. Lebih dari itu, kemenangan akan dibatalkan dan Cik Bunny akan umumkan pemenang baru.



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Syazwani
Topup RM10 - 80. http://opspintuhatiku.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Gojez Houz

Collagen Dust (Peptan Pure Collagen Powder) 40g (bernilai RM35.00 setiap satu)
148. http://sukisuka26.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi.html




http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Pashmina Wardrobe

Plain color pashmina
247. http://eqaouchhforever.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
292. http://onenur0406.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Nia Ryani

Topup RM5
169. http://abcdefykalavera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Miss Lovouis

Banner blog
156. http://akumizzayda.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
104. http://ouhhhh.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
116. http://usharapa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Background blog
336. http://cherieteralala.blogspot.com/2012/03/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Sho Reen

Topup RM3 untuk Maxis & Celcom
271. http://soohoonyun.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Frame untuk shoutbox
252. http://lleeya.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
176. http://lipstikpinkk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Eza Stories

Header
248. http://kosongitukosong.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
100. http://lurvebintang.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Aisyah Hashim

Edit Gambar
119. http://ehhyou.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
289. http://amenurlyana.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

sila ke ENTRI NI untuk mengetahui detail- detail yang perlu dihantar.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



5 comments:

  1. kmk dh emel koh ngn ktk...lmk dah...

    ReplyDelete
  2. hehehe ni kenapa smua x tuntut2 ni.. x nk bagi ja dkat kitaorg.. hahha.. kitaorg nak kihkihkih...

    ReplyDelete
  3. sorry. saya tak tahu saya menang. and saya sgt busy dengan tetaer dan kem.. kalau dah tamat tempoh tak apalah hadiah tu :) tq choose me.

    ReplyDelete
  4. dh tuntut dlu tp xdpt2 cmpi skrg...last2 tgk2 jer list dh ditukar dgn org lain...erm

    ReplyDelete