For You ^_^

Saturday, March 17, 2012

PEMENANG Cik Bunny Buat Giveaway Lagi [Part 1]




Salam 1 blogger,
yezzaaaa.... sekian lama ditunggu tunggu oleh peserta Giveaway Cik Bunny yang ke entah brapa kali sebenarnya =.= dengan ini Cik Bunny nak umumkan pemenang giveaway sekarang bagi mengelakkan sebarang kelewatan. Sepatutnya Cik Bunny umumkan pemenang giveaway sebaik saja semua penaja2 hantar detail penting untuk pemenang cuma hanya 2 penaja masih belum hantar detail tersebut. Memandangkan ramai peserta yang minta dipercepatkan jadi Cik Bunny nak umumkan pemenang sekarang.

Sebelum itu, pemenang Giveaway Cik Bunny terbahagi kepada 2 kategori iaitu untuk Seorang Pemenang bagi entry penyertaan yang memiliki komen terbanyak dan 35 pemenang bertuah menerusi Random.org. Jadi, Cik Bunny nak umumkan Seorang Pemenang bagi entry penyertaan yang memiliki komen terbanyak terlebih dahulu.

Peringatan:
* Demi keadilan, jumlah komen dari blogger lain akan dikira TAPI jumlah komen dari admin sendiri (tuan punya entry penyertaan) dan cik anon tidak dikira.


Untuk pengetahuan korang, Cik Bunny dah terjah semua entri penyertaan korang secara senyap tanpa meninggalkan sebarang jejak untuk pemarkahan entri dan komen. Kira, kira dan kira akhirnya keputusan sudah pun ada disini...

Jadi pemenang bagi entri penyertaan yang memiliki komen terbanyak ialah:-

141. http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Congrats Arelan! Anda telah memenangi hadiah berupa Business Card Design ditaja oleh Mosumart Design Enterprise dan t-shirt Sarawak Saiz S (Putih/Kelabu) ditaja oleh Sejuta Rasa Mak Usu: Blog / Fanpage. Kepada Arelan, Sila hantar detail anda untuk tuntut hadiah seperti berikut:

  • Nama Penuh:
  • alamat:
  • no telefon:
  • gambar (untuk kad bisnes) :
  • email:
  • blog (untuk kad bisnes):
ke imafahima@yahoo.com

Kepada yang tak menang tu jangan sedih. Itu baru part 1. Esok mungkin Cik Bunny akan umumkan 27 pemenang bertuah. Banyak hadiah TAPI jangan lupa banyakkan berdoa semoga rezeki di sini kerana rezeki bukanlah Cik Bunny yang tentukan. Harap korang paham =)


Review penaja TERAKHIR Giveaway Cik Bunny, Intan Nabilah.


https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/409483_250474261695308_155604247848977_551578_144616379_n.jpg

klik gambar untuk terjah

Kepada semua peserta, jangan lupa untuk follow Blog dan like Fanpage Intan Nabilah atau kemenangan anda akan direject nanti ~kejam XD


P/S:
  1. Jumlah sebenar hadiah untuk pemenang bertuah ialah 35 tapi 8 hadiah terpaksa ditangguhkan buat sementara waktu sebab 2 penaja masih belum hantar detail penting. Jika mereka hantar detail hari ini, jadi Cik Bunny umumkan semua pemenang bertuah sekaligus pada hari esok.
  2. ada sesetengah blog tak dapat dibuka sebab delete atau invite readers. Sila setting ke unprivate sekarang sebab bila ada pemenang tapi entri tak dapat dibuka jadi kemenangan akan ditarik balik serta merta.
  3. Harap maklum...

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



14 comments:

  1. dh da pemenang eh...tahniah! tggu turn kmk tok sambil mata terkebil2...

    ReplyDelete
  2. tahniah,akak boleh x umumkn pemenang 35 org tu seblom pukol 12..esok sy nak balik asrama..plis akak plis..T^T

    ReplyDelete
  3. wow...bukak2 blog tetiba ada camni.syukur alhamdulillah.tak sia2 masuk.hehehe..time kasih cikbunny & mak usu.

    ReplyDelete
  4. done follow you..nice blog...jmput singgh blog sy..
    wow,len kali sy nk join gak.hikhik

    ReplyDelete