For You ^_^

Friday, March 9, 2012

Projek 100 Bloggers

Salam 1 blogger,



Bro Framestone, blogger yang ada kene mengena dengan entri ni. Harap maklum =p

sekarang ni, Cik Bunny rasa ramai kot yang tau Projek 100 Bloggers ni. Projek ni bukanlah giveaway atau contest sepertimana yang Cik Bunny anjurkan tu. bukan ya. Maksud projek ini adalah dimana korang hanya menulis entri dan mempromosi produk2 dan korang akan dibayar! tu je. Kira dapat income melalui projek ini la. Wah, kalau Cik Bunny, kat blog ni dah banyak kali review blog atau website orang lain. So, nak try join ni. Tapi syarat untuk join Projek 100 Bloggers ialah:

  1. Mempunyai Trafik sehari 500 unique visitors atau lebih.
  2. Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca.
  3. Blog dengan beretika, tidak menyentuh isu sensitif.
  4. Tidak terikat dengan mana-mana pengiklanan.
  5. 4 kali atau lebih, update dalam masa seminggu.
  6. Tinggal di Malaysia, dan berstatus Warganegara.
  7. Sanggup memberikan komitmen kepada Projek ini.
  8. Blog fokus kepada isu remaja (teens), personal, teknologi, kekeluargaan atau makanan.


Berminat a.k.a. berkenan? klik Projek 100 Bloggers untuk join! =D
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. walla.. tak cukup syarat nak join..=D

    ReplyDelete
  2. Cik Bunny..
    Lya ade masalah...
    macam mne nk tambahkan follower dgn cepat?

    ReplyDelete
  3. good luck cik bunny. akak tak tahu layak ke tak. huhu.

    ReplyDelete
  4. nk join gak tp lom layak tp akan join gak, mana tahu rezeki

    ReplyDelete
  5. Bloginspiring. So keep it up. Have a good time.

    ReplyDelete