For You ^_^

Tuesday, March 13, 2012

Rezeki Kali Kedua Kerana Blog

Salam 1 blogger,

Dua bulan lepas, Cik Bunny pernah buat entri cashout churp churp kali kedua. Part kali pertama dapat cek ada di ENTRI INI. Alhamudullilah surat cinta dari churp2 yang ditunggu tunggu serta penuh kesabaran ni akhirnya dah sampai.

Gambar ni sengaja dikaburkan elak diri dari perasaan riak =.=

Kini ramai orang percaya yang si Churp churp bukanlah scam. Kalau tak percaya, buat apa Cik Bunny susah2 promote iklan diorang betul tak? ~keke ... Cik Bunny nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada mereka yang sudi klik iklan Churp churp Cik Bunny. Simpan duit nak buat modal bisnes sendiri...

For those yang baru daftar Churp churp tapi tak tau macam mana nak dapat income dengan cepat boleh ikut tips2 yang disediakan oleh Cik Bunny sendiri seperti dibawah:


Tapi ingat...


bila kita dapat tahu orang dapat rezeki, berdoa lah untuk kebaikan dia dan berdoa lah supaya di murahkan rezeki kita, bukan dengan berdengki, dan busuk hati.

~dipetik dari Yuyu Zulaikha~

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



17 comments:

  1. blog byk hits mmg leh dpt sampai 3 digit..
    hu hu hu..

    ReplyDelete
  2. perghh...
    bestnyer...bl lah makneng nak merasa mcm cibunny nih

    ReplyDelete
  3. syioknyaaaa, boleh lah belanja shiema kan ? (:

    ReplyDelete
  4. Salam Cik Bunny, jemput join kontest saya..
    http://amirnawawi.com/kontest-dia-dihatiku-dia-idamanku/


    Hehe3.. Harap Cik Bunny dpt join la ek. And hadiah giveaway hari tuh Amir dh postkan kepada pemenang dan dia pun dah selamat terima.. :)

    ReplyDelete
  5. @amirnawawi
    Alhamdullilah baguslah =D

    @Pink Lavender
    nak rasa macam Cik Bunny ikut tips tu.

    @shiema sufian
    boleh. Jumpa Cik Bunny di Bintulu ~keke

    ReplyDelete
  6. wahhhh hebatnyerrr cik bunny! hebat org bintulu ek! macam mna pula saya yg tinggal kat miri ni? hehe. eh cik bunny, lain kali sya pergi bintulu, cik bunny sponsor air kelapa ek :3 hehehe btw, tahniahhh :)

    ReplyDelete
  7. untungla cik bunny. bile la turn kite pulak ni. cb doakan ye. ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah...
    teringat lagi zaman aktif berblog dulu...
    dapat income...
    tapi sekarang..dah tak aktif dahh...huhuhu

    ReplyDelete
  9. congrat cikbunny.hohoho...saya nye churp2 tak pernah cashout.susah betul nak naik compare ngan saya nye SAYS.my

    ReplyDelete
  10. tahniah..allhamdullilah rezeki..
    mas nya masih lagi ciput2.hihihi

    ReplyDelete
  11. Jom Jadi Ahli GENG KAMI BLOGGER MALAYSIA


    mama lynn tag awk

    ++ nice entri ;)

    ReplyDelete
  12. taniah semoga semakin murah rezeki.. :)

    ReplyDelete