For You ^_^

Monday, March 26, 2012

Senarai PEMENANG BARU Cik Bunny Buat Giveaway Lagi [Part 3]

Salam 1 blogger,

Cik Bunny dah bagitau sekiranya pemenang masih belum tuntut hadiah selepas 26 Mac 2012, pukul 7 Malam, kemenangan tersebut ditarik balik dan Cik Bunny akan buat cabutan baru. Jadi, tunggu apalagi? jom tengok siapa yang kena:

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Syazwani
Topup RM10 - 254. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Gojez Houz

Collagen Dust (Peptan Pure Collagen Powder) 40g (bernilai RM35.00 setiap satu)
72. http://dilaazie.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html




http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Pashmina Wardrobe

Plain color pashmina
182. http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
323. http://onedoublenineeight.blogspot.com/2012/03/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Nia Ryani

Topup RM5
153. http://hernameismiezah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Miss Lovouis

Banner blog
6. http://budakmanja94.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
45. http://miraliciousme.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
131. http://mamaishazah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Background blog
123. http://mustwaniekl.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Sho Reen

Topup RM3 untuk Maxis & Celcom
118. http://diyana-wr.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Frame untuk shoutbox
178. http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
112. http://citerkumrsfaz.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Eza Stories

Header
60. http://quraistory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
97. http://queraizacullen.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Aisyah Hashim

Edit Gambar

7. http://ierasukamenaip.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagijoin.html
218. http://nysnyesa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


Tahniah kepada semua pemenang. Sila ke ENTRI NI untuk mengetahui detail- detail yang perlu dihantar.

Kepada yang tak menang tu, jangan sedih. Rezeki ada dimana mana, bukan saja disini. InsyaAllah, kalau betul2 ada masa Cik Bunny akan anjurkan giveaway/contest lagi pada masa akan datang. Harap korang paham =)

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. saya tukar link blog~


    akubencihacker --> cerita-amna

    ReplyDelete
  2. still not the chosen one :)
    congrates yep for those whi won!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh , CB tukar wajah blogg! tenang~! :)


    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html <-- Jom join! :)

    ReplyDelete
  5. still x der rezeki..tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  6. As salam...
    Alhamdulillah... ada rezeki di sini.
    Ninie dah email details. thanks ye...

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/thank-you-cik-bunny-syazwani.html

    ReplyDelete