For You ^_^

Sunday, March 18, 2012

Senarai PEMENANG Cik Bunny Buat Giveaway Lagi [Part 2]




Salam 1 Malaysia,

Semalam Cik Bunny dah umumkan keputusan pemenang yang mempunyai komen di entri penyertaan terbanyak dan pemenang tersebut sudah hantar detail. kini, keputusan 33 Pemenang Bertuah sudah pun ada disini. Berikut adalah senarai pemenang bertuah menerusi Random.org, jom tengok siapa yang kena!

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Syazwani

Topup RM10 - 80. http://opspintuhatiku.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
Set SAKURA BELLA - 316. http://yanafazlyana.blogspot.com/2012/03/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Gojez Houz

Collagen Dust (Peptan Pure Collagen Powder) 40g (bernilai RM35.00 setiap satu)
93. http://tyhafatyha.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
148. http://sukisuka26.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Pashmina Wardrobe

Plain color pashmina
212. http://princesseha.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
247. http://eqaouchhforever.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
292. http://onenur0406.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Intan Nabilah

Tudung
315. http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/assalamualaikum-hye-peeps-hye-hye-hye.html
152. http://nuruls13.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-jom-join.html

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Niena Sofea

2 pcs shawl jojet - 142. http://myfakesmiling.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Ajriya Amran

couple keychain - 256. http://afiqah220511.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

handphone keychain -
96. http://pupel.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
175. http://pinknlavender.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Nur Zulaikha

notebook - 114. http://hidayahd.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan AnGeLFiRe Sh0ps

Topup RM10
238. http://umealong.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-give-away-lagi-join.html
3. http://miszcahayagembira.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
125. http://madieygadis98.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Nia Ryani

Topup RM5
196. http://aien-nshitobi.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
169. http://abcdefykalavera.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Miss Lovouis

Banner blog
156. http://akumizzayda.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
104. http://ouhhhh.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
116. http://usharapa.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Background blog
336. http://cherieteralala.blogspot.com/2012/03/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
287. http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Sho Reen

Topup RM3 untuk Maxis & Celcom
271. http://soohoonyun.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
229. http://duanmizastory.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html

Frame untuk shoutbox
252. http://lleeya.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
176. http://lipstikpinkk.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html



http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Eza Stories

Header
248. http://kosongitukosong.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
224. http://chea94.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
100. http://lurvebintang.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15496649decoojp.gifPemenang hadiah tajaan Aisyah Hashim

Edit Gambar
119. http://ehhyou.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html
289. http://amenurlyana.blogspot.com/2012/02/cik-bunny-buat-giveaway-lagi-join.html


Tahniah kepada semua pemenang. Sila ke ENTRI NI untuk mengetahui detail- detail yang perlu dihantar.

Kepada yang tak menang tu, jangan sedih. Rezeki ada dimana mana, bukan saja disini. InsyaAllah, kalau betul2 ada masa Cik Bunny akan anjurkan giveaway/contest lagi pada masa akan datang. Harap korang paham =)

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



21 comments:

  1. alhamdulillah. percubaan pertama masuk giveaway membuahkan hasil. terima kasih cik bunny. lepas nie buat giveaway lagi ek? hehe

    ReplyDelete
  2. kali ke-2 pon tade rezeki jugak..
    hmm..tape la..

    ReplyDelete
  3. Tak menang :(
    Umm ,
    Tgh private blog~ ( edit blog )

    ReplyDelete
  4. hohoho...congrats untuk sume pemenang!!!!len kali kalau nak buat GA lagi gtau ye cikbunny.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilahh , menang shawl pon jadi lah :) , ayway terimakasih cik bunny . :)

    ReplyDelete
  6. tahniah pada yg menang! byk giler hadiah! huhu :P

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...rezeki di pagi isnin... ^^

    ReplyDelete
  8. dah email detail!!
    tq cik bunny!!!

    ReplyDelete
  9. urmmm..xdek rezeki..tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah~ Rezeki saya! Terima Kasih cik Bunny sebab ajak saya join contest cik bunny lagi ^_^

    ReplyDelete