For You ^_^

Thursday, April 12, 2012

Cantiknya Bila Wanita Bertudung...

Salam 1 Malaysia,

Nak lagi cantik? Sila baca entri ni sampai habis ~keke

Berita baik kepada semua pengunjung wanita mahupun lelaki. Cik Bunny tahu sekarang ni memang susah kot nak cari tudung2 dengan sulaman. Apatah lagi sudah menjadi kegemaran ramai wanita. Macam ni:



Tudung bawal kalau dihiaskan dengan sulaman lagi cantik bagi si pemakai. Dari mana nak dapat tudung ni? Yang tu korang tak perlu risau sebab korang boleh beli tudung ni secara online iaitu di Lalatulips Collection. Jom kita tengok tudung bawal dengan sulaman yang lain lagi:




Tudung ini dinamakan Tudung Bawal Anis. Koleksi Anis adalah koleksi terhad dengan kualiti kain & sulaman yang dijamin serta harga yang berpatutan. Selanjutnya di http://lalatulips.blogspot.com/2012/03/tudung-bawal-anis.html


Lalatulips Collection juga bukan sahaja menjual tudung bawal, malah Lalatulips Collection menyediakan pelbagai jenis jubah sesuai menepati ciri2 wanita muslimah. Yang pasti koleksi jubah di Lalatulips Collection tersangatlah cantik, berkualiti dan originally dari luar negara.


Jubah Vietnam



Look smashing in this animal pattern jubah from Vietnam. The combination of black and yellow is outstanding. Can be worn for every day wear or to special occasions. Jubah is also adorned with fine beads.

Look smashing in this animal pattern jubah from Vietnam. The combination of black and yellow is outstanding. Can be worn for every day wear or to special occasions. Jubah is also adorned with fine beads.


Look smashing in this high quality lycra jubah from Vietnam. Can be worn for every day wear or to special occasions. Jubah is adorned with fine lines as well as flower patterns in contrasting colors.


Info Mengenai Jubah Vietnam:

Material: Korean Lycra.
Origin: MADE IN VIETNAM.
Color: As shown.
Best matched with a similar tone color shawl.
Untuk saiz jubah ini dan harga, sila rujuk http://lalatulips.blogspot.com/2012/04/jubah-vietnam.html




Koleksi Jubah





Lalatulips Collection juga merupakan agen bagi produk Catalyst, Avon & Alfio Rado. Terbaru, Lalatulips Collection menyediakan produk Catalyst iaitu FEMME VITA.


KOD: Femme Vita
HARGA: RM45 SEM, RM50(SABAH&S'WAK)
KANDUNGAN: 15 sachets per box


Apakah Catalyst Femme Vita?
Catalyst Femme Vita merupakan makanan kesihatan / supplement khas untuk wanita , terutamanya untuk Wanita yang sudah berkahwin.


KHASIAT FEMME VITA:
  • Meningkatkan kesihatan dalaman wanita
  • Berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumah tangga
  • Membina kesihatan terutama membina sistem rahim
  • Meningkatkan seri wajah
  • Menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin (suami isteri)
  • Menyalurkan tenaga harian - untuk lebih sihat dan aktif.
  • Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimbang cahaya mata.
  • Membantu menegang dan memejalkan payudara (kerana ianya mengandungi kandungan herba istimewa dan khusus bagi mencantikkan payudara dan memejalkan otot2 pinggul anda. )
  • Selanjutnya di http://lalatulips.blogspot.com/2012/04/femme-vita.html

HOW TO ORDER?

  1. Sila ke http://lalatulips.blogspot.com dan baca syarat tempahan di sebelah kanan.
  2. Pilih item(s) seperti biasa.
  3. Dah confirm? Sila isi order form dengan lengkap di http://lalatulips.blogspot.com (bahagian atas).
  4. Tunggu reply dari Lalatulips Collection untuk pengesahan.
  5. Kalau dah confirm, sila buat pembayaran secukupnya dalam masa 2 hari. Lebih dari itu, nama anda akan di black-list.
  6. Barangan anda akan dipos. DONE ^_^
Senang kan? Tunggu apalagi, jum shopping di Lalatulips Collection!

Detail Lalatulips:
Facebook: https://www.facebook.com/lalatulips
Email: lalatulips@gmail.com
Order: http://lalatulips.blogspot.com/


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan sila ke http://lalatulips.blogspot.com/ atau emelkan ke lalatulips@gmail.com
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html